Cenzaa

Alleen de beste producten zijn goed genoeg voor jouw huid. Daarom kiezen wij voor Cenzaa.

De Cenzaa stijl

Cenzaa is meer dan een verzorgingsproduct. Het is een complete beautystijl, die past bij Oossu. Daartoe behoren gezonde theeën, een heerlijk comfortabele behandelstoel, maar vooral de verantwoorde behandelingen met natuurlijke producten. Zo komt niet alleen je lichaam tot rust, maar ook je geest. Om deze behandelingen te kunnen realiseren, hebben we diverse trainingen gevolgd bij Cenzaa, met als resultaat het officiële Cenzaa certificaat.

Bij de Cenzaa behandelingen laten we je enkele Cenzaa geuren ruiken. De geur die jou het meeste aanspreekt, verwerken we in de behandelingsproducten. Hierdoor ontstaat een geurreis en kun je gemakkelijk ontspannen en wegdromen.

Schoonheidsbehandeling op maat

Bij de schoonheidsbehandelingen kiezen we voor de verzorgingsproducten die aansluiten bij de behoeften van jouw huid. Om dit te bepalen, voeren we altijd eerst een huidanalyse uit. Daarna kiezen we voor de verzorgende ampul, die past bij jouw huidtype. Geen enkele huid is immers hetzelfde. Deze producten, zorg en aandacht maken je huid weer stralend, fris en stevig. Het geeft je een verjongende en energieke uitstraling.

Thuis genieten

Wil je je huid ook thuis alle aandacht geven die het verdient? Koop dan in onze salon de diverse producten, zoals een voedende dag- of nachtcrème. Cenzaa heeft drie verschillende lijnen met verzorgingsproducten, namelijk:

  • Cenzaa Everyday Clean (cleansers, make-up removers en lotions)
  • Cenzaa Comfort Cream (hydraterende en verstevigende crèmes)
  • Cenzaa Age Repair (oogcrème, huidcrème, serum en lippenbalsem)

Daarnaast heeft Cenzaa ook de Cenzaa Dream Tea ontwikkeld, waarin vitaminen zijn verwerkt. Elke thee kent haar eigen ‘kracht’, bijvoorbeeld het ontgiften van het lichaam, het verstevigen van de huid of juist het verhogen van de weerstand. Zo kun je kiezen uit de Sweet Dream Tea, Calming Dream Tea, Rebalancing Dream Tea, Energetic Dream Tea en de Caramel Senation.

De Cenzaa producten zijn natuurlijk en bevatten geen SLS en parabenen.

Cenzaa producten die passen bij jouw huid

Weet je niet welk product je moet kiezen? Onze schoonheidsspecialiste kan aan de hand van een huidanalyse bepalen wat voor huidtype je hebt en jou adviseren welke hoogwaardige verzorgingsproducten je het beste kunt gebruiken. Zo behaal je een optimaal resultaat voor jouw huid.

cenzaa-verzorgingsproducten
cenzaa-producten