Gezichtsbehandeling, wat kan je verwachten?

In de meeste beautysalons kan je kiezen uit verschillende type gezichtsbehandelingen. Dat is heel fijn, maar het maakt het soms ook lastig kiezen. We laten je hieronder zien wat je kan verwachten van een gezichtsbehandeling en leggen je uit hoe je een keuze kan maken. 

Gezichtsbehandelingen in een beautysalon

Een goede gezichtsbehandeling past precies bij jouw huidtype, huiduitdagingen én jouw wensen. Neem dan ook altijd de tijd om goed te kijken wat een beautysalon aanbiedt en of dit ook bij jou past. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Een schoonheidsspecialiste kan met een huidanalyse en uit ervaring zien wat jouw huid nodig heeft en bespreekt jouw wensen.

In ons blog Gezichtshandeling, wat gebeurt er? ontdek je wat je precies kan verwachten en waar je op moet letten voor je naar een beautysalon gaat.

Cosmeticamerken in een beautysalon

Een beautysalon werkt vaak met één of twee specifieke cosmeticamerken, passend bij de visie van de schoonheidsspecialiste en de behandelingen die ze aanbiedt. Hier gaat vaak een uitgebreid onderzoek en testfase aan vooraf. Er zijn tegenwoordig zoveel verzorgingsmerken om uit te kiezen.

We hebben bij Oossu vol overtuiging gekozen voor Flow Cosmetics. Dit bijzondere cosmeticamerk biedt alles wat we zoeken voor jou. Van dagcrèmes voor ieder huidtype tot specialistische producten die hardnekkige huidproblemen aanpakken. En dat met 100% natuurlijke ingrediënten.

Beautysalon is het echt nodig?

Tegenwoordig zijn soortgelijke apparaten die een schoonheidsspecialiste gebruikt ook te koop voor de consument. Dit zijn vaak goedkopere en gemakkelijker te hanteren middelen. Het verschil met een behandeling thuis en een bezoek aan een beautysalon zit vooral in het advies dat een schoonheidsspecialiste jou kan geven.

De schoonheidsspecialiste adviseert jou over huidverzorging en huidverbetering. Ze doet een uitgebreide huidanalyse en bekijkt jouw huid, leefstijl en wensen. Op basis hiervan bepaalt ze welke verzorgingsproducten en gezichtsbehandelingen bij jou passen en wat je thuis kan doen om je huid goed te verzorgen.

En het is natuurlijk wel zo ontspannend dat je zelf niets hoeft te doen. Je hebt bij een beautysalon echt even een momentje voor jezelf.

In ons blog De 7 voordelen van een gezichtsbehandeling geven we zeven redenen waarom je een gezichtsbehandeling bij een beautysalon zou moeten ondergaan.

Een beautybehandeling in Rotterdam

Wil jij je huid verbeteren? Maak online een afspraak of bel naar de salon (06 48 63 84 60). We verwelkomen je graag in onze vestiging in Rotterdam!