Welke gezichtsbehandeling past bij mij?

Het kan soms lastig zijn om te weten welke gezichtsbehandeling het beste is voor het verbeteren van je huid. Bij Oossu hebben we vier gezichtsbehandelingen waar onze klanten uit kunnen kiezen. In dit blog vertellen we je welke gezichtsbehandeling het beste past bij jouw huidtype. 

Relax gezichtsbehandeling

Bij deze behandeling draait het om ontspanning en verwennerij, maar zorgt ook voor een maximaal gehydrateerde huid waardoor je gezicht meteen prettiger aanvoelt. De Relax gezichtsbehandeling is ideaal voor alle huidtypes, maar vooral voor mensen met een droge en/of gevoelige huid. De combinatie van intense hydratatie en verzorging zorgen ervoor dat je huid weer optimaal gehydrateerd wordt en in balans komt. Om de droge huid weer in evenwicht te brengen gebruiken we Arctic Beauty Cream van Flow Cosmetics. De Arctic Beauty Cream verzacht lijnen die worden geaccentueerd door een droge huid en bevat een optimale samenstelling van vochtregulerende ingrediënten. Voor een soepel, glad en elastisch huidoppervlak. 

Energy gezichtsbehandeling

Een doffe huid en vermoeide ogen met donkere kringen zijn vaak tekenen van een vermoeide huid. De Energy gezichtsbehandeling is ideaal voor mensen met een vermoeide en/of doffe huid. Het hyaluronzuur serum van Flow Cosmetics (Hyaluron & Probiotics) verbetert de huidtextuur en verstevigt de huidbarrière. Voor een voelbaar stevigere en gladdere huid. Het uiterlijk van de huid is al na het eerste gebruik zichtbaar verbeterd.

Complete gezichtsbehandeling

Wil je een gezichtsbehandeling die aan jouw specifieke behoefte voldoet? Dan is de Complete gezichtsbehandeling voor jou. De gezichtsbehandeling begint met een grondige huidanalyse, de schoonheidsspecialiste kan de behandeling dan volledig afstemmen op jouw huidtype. Of je nu een gevoelige, droge, gemengde of vette huid hebt, de behandeling is voor iedere huidtype ideaal. Heb je bijvoorbeeld een gevoelige huid, dan gebruiken we de Rosehip Intensive Oil van Flow Cosmetics tijdens de behandeling. Rozenbottelolie is een natuurlijke huidverzorging voor een gevoelige, droge en/of atopische huid. Het brengt de talgproductie weer in evenwicht en stimuleert de collageenproductie. Ook vervaagt deze olie de zichtbaarheid van littekens door bijvoorbeeld acne.  

Anti-Age gezichtsbehandeling

Ouder worden is natuurlijk onderdeel van het leven, maar met de juiste aanpak kunnen we tekenen van veroudering verzachten/verminderen. De Anti-Age gezichtsbehandeling is dus ideaal voor mensen met een rijpere huid of voor mensen die de eerste tekenen van veroudering willen tegengaan. De Flow Cosmetics retinol crème (RetinLift 3-in-1) vertraagt huidveroudering en voldoet perfect aan de behoefte van een vochtarme huid. Het bevat een nieuwe vorm van retinol: NovoRetin. Hiermee krijg je de positieve effecten van vitamine A, zonder de gewoonlijke bijwerkingen van retinol producten. 

Huidverzorgingsproducten voor een stralende en frisse teint

Bij Oossu willen wij alleen het beste voor jouw huid, daarom werken we met Flow Cosmetics. Onze behandelingen beginnen altijd met een frisse start voor de huid. De Balm to Milk Cleanser is een voedende en zachte gezichtsreiniger. Na het reinigen van de huid geven we je huid een oppepper met de Detox Exfoliant, die alle dode huidcellen verwijdert. En dan, voor extra hydratatie, smeren we de Lingonberry Mask op en laten we dit 10-15 minuten inwerken. Het geheim van dit masker is dat het in poedervorm is. Dit houdt alle ingrediënten in het masker actief. Dit is met name belangrijk voor vitamine C, omdat die snel zijn werking verliest na menging met water. In droge poeder, activeert het pas vlak voor gebruik. We sluiten de gezichtsbehandeling af met een gezichtsolie of gezichtsserum die het beste bij jouw huidtype past. 

Gezichtsbehandeling in Rotterdam

En, weet jij welke gezichtsbehandeling het beste bij jou past? Maak dan een afspraak in onze schoonheidssalon in Rotterdam. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor advies. 

Wil je weten wat je tijdens een gezichtsbehandeling bij Oossu kan verwachten, lees dan ook ons blog Gezichtsbehandeling, wat kan je verwachten?.