Geef ontspanning en schoonheid deze secretaressedag

Op 18 april is het weer zover: secretaressedag! Een dag om de secretaresses in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun onmisbare bijdrage. Hoe kunnen we onze waardering laten zien? Bloemen zijn mooi, maar laten we de secretaresses iets geven waarvan ze écht kunnen genieten: een cadeaubon van Oossu! 

Waarom en wanneer secretaressedag?

Secretaressedag valt elk jaar op de derde donderdag van april, dit jaar is dat 18 april 2024. Dit is dé dag om jouw waardering te tonen aan iedereen die je organisatie in deze rol ondersteunt zoals personal assistants, officemanagers en management assistants. 

Waarom een beauty cadeaubon?

Je vraagt je misschien af, waarom een cadeaubon van Oossu? Secretaresses zitten lange dagen achter een scherm, dit kan leiden tot spanning en vermoeidheid. Wat is er dan beter dan een ontspannende gezichtsbehandeling met een gezichtsmassage. 

Maar naast gezichtsbehandelingen bieden wij ook rustgevende massages. Na lange dagen op kantoor verdient jouw secretaresse om te ontspannen tijdens een van onze rustgevende behandelingen! 

Beauty cadeaubon bestellen? Stuur ons een mail

Dus wil jij een blije en ontspannen secretaresse? Stuur dan een e-mail naar info@oossu.nl met de naam van de ontvangende persoon en bedrag. Je kan de cadeaubon tijdens openingstijden op afspraak komen ophalen in de salon en direct afrekenen.