Cenzaa: een sensatie voor je huid

Cenzaa is een cosmeticamerk waar we bij Oossu graag mee werken. Hoewel de meeste producten (zoals dag- en nachtcrèmes of reinigingslotions) bijdragen aan huidverbetering, combineert Cenzaa haar producten met wellness en huidtherapie. Dat is dus niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest.

Schoonheid van buiten én binnen met Cenzaa huidanalyses

Dat laatste sluit goed aan bij de gedachte van Cenzaa. Dit merk is namelijk niet alleen gericht op schoonheid van buiten, maar ook zeker op schoonheid van binnen. Het is daarom belangrijk om een goede en gezonde levensstijl te hebben om er echt goed uit te kunnen zien. Je huid functioneert namelijk als een spiegel van je gezondheid.

Maar hoe weet je dan wat de oorzaak is van eventuele huidproblemen? Daarvoor maakt Cenzaa gebruik van huidanalyses, waarin we bij Oossu ook zijn getraind. Zo worden de conditie en eventuele problemen in kaart gebracht. Aan de hand daarvan wordt gezocht naar oplossingen om je lichaam van binnenuit gezonder te maken, bijvoorbeeld door een speciale thee. Ook het eten van de juiste voeding zorgt voor een herstel van het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan acaibes, cranberry, ginkgo biloba, granaatappel, guarana en quinoa (phytoceuticals). Daarnaast zijn er diverse kruidenpreparaten (nutraceuticals, intensieve voedingssupplementen) die een positief effect hebben. Deze Super Drinks, Super Foods en Super Herbs kunnen dus de gezondheid en kwaliteit van jouw huid verbeteren. Zo leidt schoonheid van binnen tot schoonheid van buiten.

De zes stappen van Cenzaa voor huidverbetering

Op alle producten benoemt Cenzaa de zes stappen die zorgen voor een verbetering van de huid.

  • Stap 1: Reinigen
  • Stap 2: Diepte reiniging
  • Stap 3: Complex
  • Stap 4: 24-uurs crème
  • Stap 5: Masker
  • Stap 6: Beschermen

Bij Oossu vertellen we je graag hoe je deze stappen het beste kunt uitvoeren. We geven hierbij namelijk advies dat is afgestemd op jouw huid. Ook de producten van Cenzaa zijn bij ons verkrijgbaar.

Ik wil een huidanalyse!

Wil je ook graag een huidanalyse om te weten hoe je de conditie van jouw huid kunt verbeteren? Maak dan vandaag nog online een afspraak of bel naar 06-48638460.