Cenzaa Geurreis: laat je meevoeren naar exotische bestemmingen

De Cenzaa Geurreis is een unieke beleving. Dat geuren iets met ons doen, is algemeen bekend. Een geur kan namelijk herinneringen en emoties oproepen. Zo kun je blij worden van de geur van je partner of krijg je spontaan trek bij het ruiken van je favoriete eten. Je kunt je ook opeens op een andere plek wanen. Misschien denk je bij de geur van lavendel terug aan een zomervakantie in Zuid-Frankrijk, waar de lavendelvelden in volle bloei staan. Dat is een geurreis.

Cenzaa Geurreis

De Cenzaa Geurreis van Cenzaa is hier dan ook een goed voorbeeld van. Kruidenolie, kruidenbundels en zoutkristallen dragen er met een unieke geuraroma aan bij dat je het drukke leven achter je laat. Tijd om op reis te gaan naar de denkbeeldige vakantiebestemming van je dromen. Bij Cenzaa kun je kiezen uit vier verschillende geurreizen, die niet alleen een huidverbeterende werking hebben, maar ook een positieve uitwerking hebben op lichaam en geest: Cenzaa Hawaiian Feelings, Cenzaa Siwa Feelings, Cenzaa Himalaya Feelings en de Cenzaa Jaipur Feelings.

Cenzaa Hawaiian Feelings

Cenzaa Hawaiian Feelings is geweldige beleving om je even op het tropische eiland Hawaii te wanen. Denk aan de golven van de zee, en de heerlijk zachte behandeling doet de rest! Daarbij wordt gebruik gemaakt van een fijne, warme kruidenolie en verdwijnt stress als sneeuw voor de zon. Je ervaart een golf van rust!

Cenzaa Siwa Feelings

De Siwa Feelings geurreis van Cenzaa brengt je naar de droomplek Egypte, waar je in gedachten kunt genieten van deze oase van rust. Reiniging en ontspanning staan centraal in deze wellnessbehandeling, en er wordt gebruik gemaakt van basaltstenen en hoofdhuidmassage.

Cenzaa Himalaya Feelings 

Breng je body en soul weer in balans door af te reizen naar het Himalaya gebied. Zuiverende mineralen vormen de kern van de behandeling. Ook hier wordt gebruik gemaakt van fijne kruidenbundels. Daarbij worden de zoutkristallen in kruidenolie gedompeld. Tijdens de massage worden je spieren verwarmd, en bevind je je in het prachtige gebergte.

Cenzaa Jaipur Feelings 

De Cenzaa Jaipur Feelings is meer geschikt voor de mensen die zichzelf willen omgeven met de schoonheid van India. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van edelstenen en specifieke massagetechnieken om de energie beter door het lichaam te laten stromen. De balans tussen lichaam en geest wordt hierdoor gestimuleerd, wat je vervolgens veel positieve energie geeft.

Beleef de Cenzaa Geurreis in Rotterdam

De Cenzaa Geurreis wordt uitgevoerd bij schoonheidssalon Oossu, in Rotterdam. Dit kan bij de gezichtsbehandelingen Relax, Energy en Anti-Age. Je vaart weg naar de meest exotische locaties, terwijl je toch dicht bij huis kunt blijven. Wil je ook zo’n sensationele en ontspannende geurreis beleven, voor body en soul? Maak dan online een afspraak. De geurreis zit bij diverse schoonheidsbehandelingen inbegrepen.