Cenzaa salon in Rotterdam

Ben je op zoek naar een beautysalon in Rotterdam waar je kunt genieten van de Cenzaa schoonheidsbehandelingen en de Cenzaa verzorgingsproducten? Dat kan! Oossu is de enige Cenzaa salon in het centrum van Rotterdam en we zijn nog gecertificeerd ook.

Schoonheidsbehandelingen van Cenzaa

Cenzaa heeft meerdere schoonheidsbehandelingen ontwikkeld, waardoor je niet alleen volledig tot rust komt, maar waardoor je er ook nog eens op en top uit ziet. De behandelingen vinden namelijk een balans tussen lichaam en geest.

De Cenzaa geurreis neemt je mee naar een locatie van je dromen, waardoor je even kunt ontsnappen aan het drukke leven. De geur wordt verwerkt in de producten die we gebruiken, zodat het steeds terugkomt. Denk bijvoorbeeld aan een voedend botuline masker in combinatie met een bindweefselmassage, voor een stralende huid en een liftend effect. Maar we hebben nog veel meer Cenzaa behandelingen, zoals de gezichtsbehandelingen die zijn gericht op het verkwikken en verbeteren van de huid. Bekijk een volledig overzicht van onze schoonheidsbehandelingen.

Cenzaa producten

Na deze behandelingen ziet je huid er weer stralend en fris uit. De voedende verzorgingsproducten die we gebruiken zijn speciaal afgestemd op jouw huid. Daardoor voel je na de behandeling direct een wereld van verschil. We maken hiervoor gebruik van speciale ampullen die zijn geoptimaliseerd voor specifieke huidtypes, maar we gebruiken ook dag- en nachtcrèmes, intensieve maskers en serums. Natuurlijk kun je deze ook bij ons kopen, zodat je je huid elke dag zelf kunt verwennen.

Cenzaa heeft verschillende productlijnen, zoals Cenzaa Everyday Clean, Cenzaa Comfort Cream, Cenzaa Age Repair, maar ook de Cenzaa Dream Tea.

Cenzaa Everyday Clean

Misschien heb je eerder al ons item gelezen waarin we de zes stappen voor huidverbetering hebben besproken. Met de Cenzaa Everyday Clean lijn kun je de eerste twee stappen hiervan voltooien. Deze lijn maakt je gezicht schoon en zorgt voor een diepe reiniging. Make-up resten en vervuilde stoffen kunnen nu goed van je huid worden verwijderd.

Een mooie huid is een schone huid en zo zal je huid meer gaan stralen. De lijn bestaat uit fijne cleansers, make-up removers en lotions.

Cenzaa-Everyday-Clean

Cenzaa Comfort Cream

De Cenzaa Comfort Cream zorgt voor een fijne, zachte huid. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hydraterende elementen die in de producten van deze lijn te vinden zijn. Het vermindert rimpels en verstevigt je huid merkbaar. Door de vochtherstellende eigenschappen zie je er vitaal en opgewekt uit, en krijgt je huid meer energie.

Cenzaa-Comfort-Clean

Cenzaa Age Repair

Ouder worden willen we liever op een charmante manier, maar helaas zorgen de jaren en stress ervoor dat de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden in onze huid. Ogen krijgen kraaienpootjes en de oogleden beginnen wat te hangen. Ook de hals en het decolleté laten zien dat de huid elasticiteit verliest. De Cenzaa Age Repair lijn biedt een gespecialiseerde verzorging voor deze lichaamsdelen. De huid wordt gelift, gestimuleerd voor een betere doorbloeding en celvernieuwing, en gaat weer stralen. Met een oogcrème, huidcrème, serum en lippenbalsem zie je er jonger en vitaler uit.

Cenzaa-Age-Repair

Cenzaa Dream Tea

Wie zich goed voelt van binnen, laat dat zien van buiten. Daarom is het niet alleen belangrijk om je huid te verwennen en je geest tot rust te laten komen, maar het is ook van belang dat je jouw lichaam voorziet van de juiste vitaminen. Dat kan door gezond te eten, maar ook door gezond te drinken. Zo heeft Cenzaa de Dream Tea ontwikkeld. Je kunt kiezen uit de smaken Sweet Dream Tea, Calming Dream Tea, Rebalancing Dream Tea, Energetic Dream Tea en de Caramel Sensation. Elke thee kent haar eigen specialiteiten, zoals het ontgiften van het lichaam, het verhogen van de weerstand en het verstevigen van de huid.

Cenzaa-Dream-Tea

Cenzaa en beautysalon Oossu

Het Cenzaa certificaat laat zien dat wij de laatste trainingen van Cenzaa hebben gevolgd en deze succesvol hebben doorlopen. Hierdoor ben je bij ons altijd in goede handen en kun je nog beter ontspannen. Daarnaast is onze beautysalon ingericht in de herkenbare Cenzaa-stijl, waardoor een oase van rust je tegemoet komt. In onze comfortabele behandelstoel droom je heerlijk weg.

Laat je huid analyseren tijdens een behandeling

Wil je weten welke schoonheidsbehandeling of verzorgingsproducten het beste bij jouw huid passen? Onze schoonheidsspecialiste kan jou als Cenzaa Therapist door een prettige huidanalyse adviseren welke producten en behandelmethoden het meest geschikt zijn om jouw huid weer stralend, jong en fris te maken. Vervolgens kun je genieten van een heerlijke behandeling, waardoor je direct kunt ervaren wat het effect is van de Cenzaa behandelingen en producten.

De producten van Cenzaa bevatten geen parabenen en SLS.

Direct online een afspraak maken

Ben je nieuwsgierig naar de krachten van Cenzaa? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog online je afspraak voor een heerlijke behandeling. Wij gebruiken Cenzaa tijdens vrijwel elke behandeling.