De wereld van Cenzaa

Cenzaa, ons favoriete cosmeticamerk waar we al jaren mee werken. Met plezier! Want de wereld van Cenzaa voelt aan als een paradijseiland. Denk Malediven, mét de laatste innovatieve snufjes voor een optimaal comfort. De producten ademen 100 % natuur uit en dat voel je aan alles. Maar ze zijn niet zomaar uit de natuur geplukt. Cenzaa doet niets zonder diepgaand wetenschappelijk onderzoek naar de huid en de ingrediënten van haar producten.

Duik met ons de wereld van Cenzaa in!

Gezichtsbehandeling van binnenuit

Het klinkt cliché, maar zoals met de meeste clichés het geval is, staat ook deze als een huis: schoonheid komt van binnenuit. Natuurlijk wordt hiermee het karakter bedoeld en dat bepaald voor een belangrijk deel je uitstraling. Bij Cenzaa nemen ze het heel letterlijk. Ze hebben vanaf dag één gekeken naar manieren hoe ze van binnenuit de huid kunnen verbeteren. Dit doen ze met innovatieve technieken, een uitgekiende huidanalyse en met theeën en kruidenpreparaten die de huid zuiveren en ondersteunen.

Een schoonheidsbehandeling van Cenzaa begint altijd met een uitgebreide huidanalyse om te bekijken wat jouw huid nodig heeft. Onder het motto ‘Ken je huid. Ken je gezondheid. Ken je leefstijl’, richten we ons in de schoonheidssalon niet alleen op de oppervlakkige huid. We willen de oorzaken van eventuele huidproblemen aanpakken.

Cenzaa producten: unieke huidverbeterende combinaties

Cenzaa gezichtsbehandelingen dagen jouw huid uit om het optimale uit zichzelf en de producten te halen. De gezichtsmassages met diverse zuren zoals Glycolzuur en de innovatieve PCN2® formulering brengen de huid in een betere conditie en zorgen voor een snel herstel bij huidproblemen.

De PCN2® formulering is een samenstelling van vier componenten die diep in de huid doordringen en zorgen voor een intensieve huidverbetering. De vier onderdelen bestaan uit stamcelcomponenten, werkstofcomplexen, voedingsextracten en werkstoffen die zich richten op ons geluksgevoel.

Cenzaa producten richten zich dus niet alleen op de huid, ze kruipen eronder en zorgen voor een blij gevoel. En dat laat zich zeker aan de buitenkant zien. 

Pure wellness en pure ontspanning

Het creëren van een geluksgevoel komt niet alleen uit de producten. Een gezichtsbehandeling van Cenzaa kenmerkt zich door de complete beleving die je ervaart. Tijdens de behandeling ga je op een heerlijke geurreis, afgestemd op jouw wensen. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Je stapt echt even helemaal uit je drukke wereldje zo het paradijseiland op, omringd door subtiele geuren uit de natuur.

Cenzaa theeën en kruidenextracten

Met een gezichtsbehandeling, hoe goed de producten en de ontspanning ook zijn, ben je er niet. Wil je altijd een stralende huid? Dan zal je ook moeten denken aan gezonde voeding. Drinken is essentieel, met de fijne theelijn van Cenzaa is dat zeker geen straf. Ze zijn heerlijk én rijk aan ontstekingsremmende stoffen, helpen huidbeschadiging als gevolg van vrije radicalen voorkomen en werken preventief op het ontstaan van rimpels. De thee van Cenzaa maakt je huid van binnenuit mooi.

Samen met apothekers en farmaceuten heeft Cenzaa speciale kruidenpreparaten samengesteld uit geconcentreerde vitaminen, mineralen, antioxidanten en natuurlijke nutriënten. Deze kruidenpreparaten geven je gezondheid en daarmee je huid een boost. Erg handig tijdens drukke, stressvolle periodes én als je ziek bent.

Cenzaa salon in Rotterdam

Wil jij je laten onderdompelen in de bijzondere wereld van Cenzaa? Tijdens een gezichtsbehandeling of massage? Maak dan een afspraak. Wil je iets van de wereld van Cenzaa in huis halen? Ook dat kan. We hebben verschillende schoonheidsproducten van Cenzaa in onze salon.

Tot snel!