De wereld van Flow Cosmetics

Nieuw bij Oossu: Flow Cosmetics! Wij zijn zo enthousiast om dit fantatische product te introduceren, speciaal ontworpen om jouw huid te laten stralen. 

Flow Cosmetics is duurzame cosmetica. En dit is niet alleen voor het milieu, maar ook voor lange termijn resultaten voor jouw huid en welzijn. Met Flow Cosmetics willen wij bewijzen dat natuurlijke schoonheid ook écht schoon kan zijn.

De producten van Flow Cosmetics zijn gemaakt van schone, biologische en natuurlijke ingrediënten. Ook is het dierproefvrije en vegan cosmetica, verpakt in recyclebare verpakkingen. 

Wat is duurzame cosmetica?

Wat duurzame cosmetica precies is, is lastig te bepalen. Termen zoals, biologisch, milieuvriendelijk, ecologisch etc. zijn niet gereguleerd, dus deze termen kunnen voor iedereen een andere betekenis hebben. Flow Cosmetics ziet duurzame cosmetica meer dan alleen recyclebare verpakkingen, maar bekijkt dit op een holistische manier. 

Duurzame cosmetica van Flow Cosmetics

Bij Flow Cosmetics produceren ze cosmetica op een duurzame manier die de natuur niet schaadt of juist de biodiversiteit uitdaagt. Het productieproces voldoet aan de voorwaarden voor duurzame ontwikkeling en vindt plaats in een fabriek in Finland. Alle producten zijn biologisch afbreekbaar en vervuilen het milieu niet met chemicaliën. 

Echt goede en duurzame producten kunnen alleen gemaakt worden met bewust geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. In alle producten zijn de gecertificeerde en biologische ingrediënten zorgvuldig gekozen. De duurzame cosmetica van Flow Cosmetics is rijk aan vitaminen en antioxidanten. Hierdoor presteren ze als professionele schoonheidsproducten.  

Flow Cosmetics salon in Rotterdam

Wil jij je laten onderdompelen in de bijzondere wereld van Flow Cosmetics? Tijdens een gezichtsbehandeling? Maak dan een afspraak. Wil je iets van de wereld van Flow Cosmetics in huis halen? Ook dat kan. We hebben verschillende schoonheidsproducten van Flow Cosmetics in onze salon.

Tot snel!