Gezichtsbehandeling in Rotterdam? Kom naar Oossu

Een gezichtsbehandeling in Rotterdam bij Oossu is fijn! Hier heb je niet alleen te maken met een schoonheidsspecialiste die verstand heeft van wat ze doet en heb je keuze uit een uitgebreid aanbod aan gezichtsbehandelingen, maar je bent ook op een unieke toplocatie in het centrum van Rotterdam!

Wat is een gezichtsbehandeling?

Voordat een gezichtsbehandeling kan worden gestart, wordt er eerst gekeken naar wat voor soort huid je nu eigenlijk hebt. Een droge huid heeft namelijk andere behoeften dan een droge of een vette huid. Wanneer dit is vastgesteld, kan de behandeling beginnen. Een gezichtsbehandeling kan verschillende uitwerkingen hebben op je lichaam: het kan je laten ontspannen, maar het kan je ook een flinke oppepper geven. Daarnaast werkt het door tot diep in je huid, zodat het ook echt effectief is. Om bij die huid te komen, moeten eerst de bovenste laag worden verwijderd. Hier bevindt zich vuil en dode huidcellen, die puistjes en irritaties kunnen veroorzaken. Bij een gezichtsbehandeling worden deze dus als eerste weggehaald. Met behulp van een warme, vochtige handdoek zorgen we ervoor dat de poriën open komen te staan. Vervolgens gebruiken we een zacht reinigingsproduct om de huid schoon te maken. De poriën worden nog beter gereinigd wanneer een milde scrub de dode huidcellen losmaakt van de huid. Nu kunnen we de huid voeden tot dieper dan de hoornlaag en bescherming bieden die het nodig heeft, met behulp van hydraterende crèmes. Welke verzorgingsproducten wordt gebruikt, hangt af van de behandeling die je kiest.

Gezichtsbehandeling-Rotterdam-Oossu

Een gezichtsbehandeling in Rotterdam?

Bij een gezichtsbehandeling denk je aan ontspanning; bij Rotterdam waarschijnlijk niet. Toch is dit een goede combinatie. Stel dat je overdag graag gaat winkelen maar ’s avonds een feestje hebt waarvoor je eigenlijk toch nog even een gezichtsbehandeling wilt hebben. Want laten we eerlijk zijn: we willen natuurlijk allemaal stralen op een feestje. Dan is een gezichtsbehandeling in Rotterdam de oplossing. Winkelen doe je in Rotterdam als geen ander. Dan is het ontzettend fijn als je na een dag hard shoppen even kunt bijkomen en opladen tijdens een gezichtsbehandeling bij een schoonheidsspecialiste, waar je als herboren weer naar buiten stapt. En heb je haast? Om elke hoek vind je wel een bus- of tramhalte of een metrostation. Dan hebben we het nog niet eens over het enorme treinstation, waardoor je overal snel naartoe kunt. Rotterdam is dus een praktische en leuke locatie voor een gezichtsbehandeling.

Waarom een gezichtsbehandeling bij Oossu?

Gezichtsbehandelingen bij Oossu in Rotterdam worden uitgevoerd door de ervaren schoonheidsspecialiste Marlene Velasquez. Ook onze locatie is uniek. Aan de Mauritsweg in Rotterdam zitten wij gevestigd in een gezellig pand met de kapper zonder spiegel: MixtBaby. Zo kun je na de gezichtsbehandeling direct in de stoel van de kapper ploffen, als je echt voor een volledig nieuwe, frisse look wilt gaan. Oossu werkt voornamelijk met producten van Cenzaa, een exclusief merk op het gebied van huidverzorging van hoge kwaliteit. Daarnaast is Oossu een schoonheidssalon waar diverse soorten gezichtsbehandelingen worden aangeboden.

Welke gezichtsbehandelingen biedt Oossu in Rotterdam?

Gezichtsbehandelingen hebben we namelijk in alle soorten en maten.

Gezichtsbehandeling ‘Relax’
Zo hebben we gezichtsbehandeling ‘Relax’, waarbij je heerlijk ontspant dankzij een geurreis, een reiniging, een verzorgend masker, een oogcrème en een dag- en nachtverzorging. Je huid wordt hierdoor maximaal gehydrateerd en voelt zijdezacht. De ‘Relax’ behandeling is erg geschikt wanneer je een drukke dag achter de rug hebt op je werk of in een stressvolle periode zit… Of als je in Rotterdam lekker ben wezen shoppen...

Gezichtsbehandeling ‘Energy’
De ‘Energy’ gezichtsbehandeling doet wat de naam al laat vermoeden: hiermee krijg je de energie om het maximale uit je dag te halen! Deze behandeling maakt je huid weer stralend en fris, dankzij een prettige geurreis, reiniging, energy mask, een oogcrème en een dag- en nachtverzorging. Natuurlijk worden ook alle onzuiverheden weggehaald. Erg handig wanneer je je dus gaat voorbereiden op een feestje! Met deze energieke gezichtsbehandeling zit je goed.

Gezichtsbehandeling ‘Complete’
Wil je het echt goed doen en jezelf eens goed in de watten leggen? Dan kies je voor de gezichtsbehandeling met alles erop en eraan. Hierbij word je van top tot teen verzorgd. Letterlijk. Bij deze gezichtsbehandeling krijg je namelijk zelfs een voetenbadje. Daarbij kijken we naar de kwaliteit van je huid, door een huidanalyse. Je huid wordt gereinigd en gepeeld en je wenkbrauwen worden mooi geëpileerd. Onze schoonheidsspecialiste verwijdert ook bij deze gezichtsbehandeling onzuiverheden, maar dat is nog niet alles. Je krijgt een prettige massage van nek, schouders en hoofdhuid. De ‘Complete’ gezichtsbehandeling is pas echt compleet met een verzorgend masker, een oogcrème en een dag- en nachtverzorging.

Gezichtsbehandeling ‘Anti-Age’
Wanneer je geen voorstander bent van rimpels en pigmentvlekken en aan de ‘verkeerde kant’ van de 25 bent, kun je beginnen met de ‘Anti-Age’ gezichtsbehandeling. We voorkomen huidveroudering met behulp van een geurreis, reiniging en peeling. Onzuiverheden worden verwijderd, we epileren je wenkbrauwen en ook hier krijg je een heerlijke massage van je nek, schouders en hoofdhuid. Daarnaast krijg je ook bij de ‘Anti-Age’ gezichtsbehandeling een oogcrème en brengen we een dag- en nachtverzorging aan. Laat die eeuwige jeugd maar komen!

Wil je een gezichtsbehandeling in Rotterdam?

Kom ook eens naar onze schoonheidsspecialiste in Rotterdam, voor één van onze gezichtsbehandelingen. Kijk voor een volledig overzicht op onze pagina met alle gezichtsbehandelingen, reserveer online een gezichtsbehandeling of bel gewoon voor het maken van een afspraak 06-48638460.