MixtBaby en Oossu: van top tot teen verzorgd

MixtBaby is een uniek concept in de kapperswereld: het is een kapsalon zonder spiegels. Wie in de stoel van een willekeurige kapper neerploft, zal snel geneigd zijn om elke beweging van de kapper scherp in de gaten te houden. Maar bij MixtBaby zul je je moeten laten verrassen tot je het eindresultaat ziet! En het leuke is dat dit kapsalon in hetzelfde pand is gevestigd als schoonheidssalon Oossu.

Een spannende kapper in Rotterdam

Dat maakt het natuurlijk wel spannend om in zo’n stoel te gaan zitten. Die schaar gaat alle kanten op. Als dat maar goed gaat?! Daar hoef je gelukkig niet bang voor te zijn. De kappers van MixtBaby zijn ware professionals die weten wat ze doen en hebben een uitstekende kennis van diverse haar- en verzorgingsproducten.

MixtBaby-Kapsalon-Rotterdam

MixtBaby presents: MischaRocks

Die kennis, daar kun je van op aan. Wie zegt dat? Wij, van Oossu. MixtBaby heeft namelijk een eigen lijn aan verzorgingsproducten voor huid en haar: MischaRocks. Dit zijn milde producten zonder parabenen en SLS. Geen sulfaat en andere rommel die slecht zijn voor je, maar uitsluitend ingrediënten die iets toevoegen aan de kwaliteit van jouw haren en huid. De kappers zijn zelf nauw betrokken geweest bij het ontwikkelen van deze producten, waardoor er een nauwkeurige selectie kon worden gemaakt van de ingrediënten. Bij Oossu maken we dan ook graag gebruik van de vele producten van MischaRocks, zoals de dag- en nachtcrèmes en gezichtsreinigers. Wij zijn er gek op!

De producten zijn overigens niet alleen voor vrouwen: er is ook een aparte mannenlijn. Beide lijnen zijn mooi vormgegeven en er wordt veel gebruik gemaakt van pompjes, waardoor er geen zuurstof en bacteriën bij de producten kunnen komen. Hierdoor heb je langer plezier van de verzorgingsproducten, die ook bij Oossu verkrijgbaar zijn! Zo kun je ook thuis extra genieten. MixtBaby gebruikt natuurlijk zelf ook de haarproducten MischaRocks.

verzorgingsproducten-mischa-rocks-oossu-mixtbaby

Op en top genieten

Lijkt het je wat om eens naar deze kapper te gaan? Kijk dan eens op de website van MixtBaby en maak een afspraak. Wil je van top tot teen in de watten gelegd worden? Breid je bezoek dan uit met een bezoek aan Oossu, of andersom: vul je bezoek aan Oossu aan met een nieuwe haarcoupe en een frisse look. Heerlijk als je eens helemaal tot rust wilt komen of als je een feestje hebt. Of gewoon omdat je het verdient!