Rimpels op een natuurlijke manier verminderen

Ben je op zoek naar iets dat écht helpt tegen rimpels? En wil je rimpels op een natuurlijke manier verminderen? Dan wil je zeker weten over deze effectieve ingrediënten.

 • Vitamine A
  Vitamine A, ook wel bekend als retinol, is een van de meest onderzochte ingrediënten tegen veroudering. Het stimuleert de collageenproductie en vermindert rimpels. Het gebruik van retinol bevordert de aanmaak van nieuw collageen, wat de huid steviger maakt. Flow Cosmetics retinol crème bevat vitamine A en helpt de huid zichzelf op natuurlijke wijze te herstellen. 
 • Vitamine C
  Vitamine C is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het kan ook helpen bij de aanmaak van collegeen en het verminderen van tekenen van veroudering. Flow Cosmetic Lingonberry Bright gezichtsolie bevat vitamine C en kan wonderen doen voor je huid.
 • AHA (Alpha Hydroxy Acid) 
  AHA's zijn zuren die de huid exfoliëren en dode huidcellen verwijderen. Dit verbetert het uiterlijk van de huid en helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Flow Cosmetics AHA&BHA peeling serum bevat biologische en eco-gecertificeerde ingrediënten die de productie van collageen en elastine in de huid stimuleren.
 • Rozenextract
  Rozenextract, rijk aan antioxidanten, beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Rozenextract bevat vitamine C en A en kan wonderen doen voor je huid. Flow Cosmetics rozenwater gezichtsspray hydrateert de huid en zorgt voor een frisse, jeugdige uitstraling.
 • Probiotica
  Probiotica zijn levende micro-organismen die op het huidoppervlak leven en de huid gezond houden. Ze kunnen helpen bij eczeem en vormen een beschermende barrière voor de huid. Producten zoals Flow Cosmetics kamille gezichtsspray met probiotica of de Hyaluronzuur & Probiotica serum kunnen deze beschermende muur versterken. 
 • Hyaluronzuur
  Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die voorkomt in de huid, maar de productie neemt af met de leeftijd. Het helpt de huid vochtig en gehydrateerd te houden. Flow Cosmetics Hyaluronzuur & Probiotica serum bevat hyaluronzuur van twee verschillende moleculaire groottes en helpt vochtverlies in de huid te voorkomen. 
 • Peptiden
  Peptiden zijn kleine eiwitten die een belangrijke rol spelen bij de stevigheid en elasticiteit van de huid. Ze kunnen helpen bij het verstevigen van de huid en het verzachten van rimpels. Peptiden zijn te vinden in Greentea & Peptides oogcrème van Flow Cosmetics.

Rimpels zijn een natuurlijk gevolg van veroudering en worden veroorzaakt door afname van collageen en elastine in de huid. Naast het natuurlijke verouderingsproces dragen levensstijl veranderingen ook bij om de huid gezond te houden en veroudering te vertragen

 • Gebruik van zonnebrandcrème: dagelijkse bescherming tegen UV-straling helpt de huid te beschermen tegen zonneschade.
 • Stoppen met roken: roken versnelt de veroudering van de huid.
 • Hydrateren van de huid: gebruik moisturizers met ingrediënten als hyaluronzuur voor een goede hydratatie.
 • Gezond eten: kies voor voeding rijk aan antioxidanten, zoals groenten, fruit en omega-3-vetzuren.
 • Voldoende slaap en ontspanning: stress en slaaptekort kunnen de huid schaden, dus zorg voor voldoende rust en ontspanning.

Door aandacht te besteden aan je levensstijl en huidverzorgingsroutines, kun je het uiterlijk van rimpels minimaliseren en de gezondheid van je huid verbeteren.

Anti-age behandeling in Rotterdam

Bij Oossu passen we effectieve ingrediënten als vitamine A, C en hyaluronzuur toe in persoonlijke gezichtsbehandelingen. Onze schoonheidsspecialiste revitaliseert jouw huid met een behandeling op maat. Boek nu een afspraak bij Oossu voor een stralende, jeugdig ogende huid.