Schoonheidsbehandeling, wat gebeurt er?

De schoonheidsbehandeling, de één gaat trouw om de drie weken, de ander ziet het nut er niet van in of ziet er tegenop. Behoor jij tot die laatste groep? Lees dan verder om een goed beeld te krijgen wat een schoonheidsbehandeling inhoudt en of dit bij je past. Heb je na het lezen nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze schoonheidssalon in Rotterdam.

Waarom een schoonheidsbehandeling?

Onze klanten komen met verschillende redenen voor een schoonheidsbehandeling naar onze beautysalon in Rotterdam. Een gezichtsbehandeling met massage zorgt voor ontspanning. Je doet even een half uurtje of langer helemaal niets anders dan liggen en genieten. Die rust is niet alleen goed voor je lichaam en geest, maar doet ook wonderen voor je huid.

Een goede schoonheidsbehandeling biedt meer dan alleen ontspanning. Onze schoonheidsspecialiste analyseert je huid, zodat ze precies weet welke huidverzorgingsproducten je nodig hebt. Je huid wordt grondiger gereinigd dan je thuis kunt doen, de conditie van je huid verbetert en er zijn gezichtsbehandelingen die vroegtijdige huidveroudering tegengaan.

Heb je huidproblemen? Dan kan de schoonheidsspecialiste deze met de juiste natuurlijke producten en behandeltechnieken aanpakken. Of ze geeft je het advies om naar een dermatoloog te gaan. Een schoonheidsspecialiste kan niet alle huidproblemen oplossen en daar zijn we dan ook heel eerlijk.

Schoonheidsbehandeling, de intake

Iedere schoonheidsbehandeling, zeker als het je eerste keer is, start met een uitgebreide huidanalyse. Dit is een combinatie van vragen en een fysieke analyse. De schoonheidsspecialiste stelt vragen over je levensstijl, de producten die je gebruikt en of je medicijnen hebt die van invloed kunnen zijn op de behandeling.

Verder wil ze graag weten wat je wensen zijn. Heb je een specifiek huidprobleem, kom je om je huid te verbeteren of wil je pure ontspanning? Als ze goed weet wat je verwachtingen zijn, dan start de schoonheidsspecialiste de fysieke huidanalyse.

Als onze schoonheidsspecialiste precies weet wat jouw huid nodig heeft, dan start de schoonheidsbehandeling.

Wat gebeurt er tijdens een schoonheidsbehandeling?

Een schoonheidsbehandeling start altijd met een reiniging van het huidoppervlak. Als je huid schoon is, kunnen de verzorgingsproducten beter hun werk doen.

Bij de uitgebreidere behandelingen (zoals de Anti age en Complete gezichtsbehandelingen) volgt een gezichtsmassage om je te laten ontspannen en om je huid soepel te maken. De doorbloeding verbetert en celvernieuwing wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat je huid de verzorgingsproducten die tijdens de schoonheidsbehandeling gebruikt worden beter opneemt.

Na de massage krijg je een gezichtsmasker dat perfect is afgestemd op jouw wensen en huidtype. Met een beetje geluk masseert de schoonheidsspecialiste tijdens het intrekken van het masker je schouders, nek en decolleté. Dit hangt af van de behandeling die je kiest.

De schoonheidsspecialiste maakt je huid weer verder schoon en verwarmt deze, zodat je poriën zich openen. Op deze manier kan ze gemakkelijker eventuele me-eeters en gerstekorrels verwijderen.

De schoonheidsbehandeling eindigt met een heerlijke dag- of nachtcrème en dan ga je heerlijk ontspannen naar huis.

Bij Oossu in Rotterdam zorgen we ervoor dat de schoonheidsbehandeling en complete beleving is. Met heerlijke geuren, passend bij de behandeling en jouw wensen en rustgevende muziek nemen we je mee op een heerlijke ontspannen reis.          

Hoe kun je zo lang mogelijk nagenieten van een schoonheidsbehandeling?

Neem de tijd om tot rust te komen
We raden je aan om niet vlak voor een drukke werkdag of een feestje te komen. Je profiteert langer van een schoonheidsbehandeling als je na de behandeling minimaal een uur ontspant om alles op je in te laten werken.

Verzorg je huid met de juiste producten
Na de schoonheidsbehandeling bespreekt de schoonheidsspecialiste de huidanalyse en geeft ze tips over welke verzorgingsproducten het best bij jouw huidtype passen. Zelf gebruiken we het merk Cenzaa. De producten zijn bij ons te koop. De schoonheidsspecialiste kan precies vertellen welke Cenzaa producten bij jouw huid en behoeften passen. Gebruik je een ander merk? Dan kan ze je vertellen welke basisproducten en werkende stoffen je nodig hebt.

Luister naar de tips van onze schoonheidsspecialiste
De schoonheidsspecialiste geeft niet alleen tips over de juiste huidverzorgingsproducten. Je kunt ook voedingsadviezen voor een stralende huid krijgen.

Schoonheidsbehandeling, waar moet je op letten?

Je weet nu wat er gebeurt tijdens een schoonheidsbehandeling. Nu is het nog handig om te weten waar je aan moet denken vóór je naar de schoonheidsspecialiste gaat.

Een schoonheidsbehandeling richt zich vaak op het gezicht, maar kan ook een massage van je verdere lichaam inhouden. Het is handig als je voor de behandeling even kort doucht. Je kunt dan alle make-up en eventuele bodylotion van je lichaam halen. Natuurlijk reinigt de schoonheidsspecialiste je gezichtshuid ook, maar zware oogmake-up kun je beter zelf verwijderen.

En als laatste: kom ruim op tijd. Als je tien tot vijf minuten vóór de afgesproken tijd binnenkomt, kun je al aan de omgeving wennen en tot rust komen.

Schoonheidsbehandeling Rotterdam

En, is een schoonheidsbehandeling iets voor jou? Maak dan een afspraak in onze beautysalon in Rotterdam. Ben je nog niet overtuigd of heb je nog vragen? Kom dan gerust een keer langs voor uitleg en advies.

We hebben verschillende gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, hand- en voetbehandelingen en ontharingsbehandelingen als threading en harsen.

Benieuwd wat onze klanten zeggen? Lees dan de klantervaringen.