Schoonheidssalon Oossu, even voorstellen

Oossu is een schoonheidssalon in Rotterdam. Maar wat is het nu precies? En wat voor werkzaamheden verricht een schoonheidsspecialiste? En hoe herken je een goede schoonheidssalon? In dit artikel gaan we dieper op deze vragen in en bespreken we onderwerpen zoals de schoonheidsbehandelingen en de verzorgingsproducten voor een goede huidverzorging.

Wat is een schoonheidssalon?

Een schoonheidssalon is een vaste werkplek van een schoonheidsspecialiste. Hier vind je bijvoorbeeld een comfortabele behandelstoel, waarin je ontspannen kunt liggen. De schoonheidsspecialiste kan zelf op een soort krukje zitten. Bij de stoel vind je ook een werktafel en een loupelamp. Dit is een lamp met daarin een vergrootglas, waarmee de huid goed bestudeerd kan worden.

Schoonheidssalon-Rotterdam-Oossu

Wat doet een schoonheidsspecialiste?

Zo’n lamp is erg handig. Oneffenheden zijn er goed zichtbaar mee en kunnen hierdoor makkelijk worden verwijderd en verstopte poriën kunnen gemakkelijk diep worden gereinigd. Daarmee weten we al iets meer van wat een schoonheidsspecialiste doet. Maar het vak is nog veel breder dan dit.

Er zijn vier redenen waarom iemand naar een schoonheidssalon gaat:

  • Om de huid te onderhouden. Mensen zijn tevreden met de kwaliteit van hun huid en willen dit vooral zo houden.
  • Om de huid te perfectioneren. Mensen zijn op zich wel tevreden met hun huid en willen dat zo houden, maar onzuiverheden worden verwijderd.
  • Om hun huid te verbeteren. Deze mensen zijn niet tevreden met hun huid en willen dat hier iets aan gedaan wordt. Denk aan acne of rimpels.
  • Om te ontspannen. Verschillende behandelingen werken goed tegen stress en vermoeidheid.

Met behulp van scrubs, crèmes en de juiste technieken maakt de schoonheidsspecialiste de huid fitter en gezonder, en dat zie je. Een vermoeid en dof gezicht krijgt weer een natuurlijke glans en ziet er weer energiek uit. Dat voel je ook van binnen: door een goede behandeling circuleert je bloed beter door je lichaam, waardoor je je actiever voelt. Maar een behandeling kan ook gericht zijn op het verminderen van cellulitis of rimpels.

Een goede schoonheidsspecialiste is all-round. Dat betekent dat zij niet alleen weet hoe zij het gezicht moet behandelen, maar ook de rest van het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan massages, hand- en voetbehandelingen of het ontharen van het lichaam. Zo kun je je letterlijk van top tot teen laten verzorgen en in de watten laten leggen.

Biedt elke schoonheidssalon dezelfde specialismen?

Door het Hollywood-beeld dat ons wordt voorgehouden in elk beauty magazine dat we openslaan, zien we dat de meeste celebrities er mooi uitzien. Misschien hier en daar met wat hulp van botox of plastisch chirurgie. Maar mooi zijn ze vaak wel. Met een gave huid, rimpels die uitblijven… Dat wil iedereen wel! En daarom spreekt een schoonheidssalon veel mensen aan. Maar als je rimpels hebt, kun je dan wel bij elke schoonheidsspecialiste terecht? En wat nu als je regelmatig last hebt van puistjes? Kan je dan bij elke schoonheidssalon naar binnen lopen? Door de basiskennis kan dit inderdaad, maar een schoonheidsspecialiste kan ervoor kiezen om zichzelf verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van specifieke behandeltechnieken.

Specialismen van schoonheidssalon Oossu

Bij Oossu zijn we gespecialiseerd in Cenzaa-behandelingen, die gericht zijn op een balans tussen lichaam en geest. Zo kun je relaxen en tegelijkertijd weer energie krijgen. Daarnaast is onze schoonheidssalon ook hét adres voor threading, een Oosterse ontharingsmethode. Is dat alles? Nee, zeker niet! Wij verzorgen de lekkerste en meest ontspannende anti-stress massages van Rotterdam. Natuurlijk kun je ook voor andere schoonheidsbehandelingen bij ons terecht.

Uiteraard zijn wij in het bezit van alle benodigde diploma’s.

Laat je verwennen bij schoonheidssalon Oossu in Rotterdam

Wil je onze schoonheidssalon in Rotterdam eens bezoeken voor een prettige behandeling of voor advies? Of wil je meer weten over een schoonheidssalon? Loop dan eens binnen of maak een afspraak door te bellen naar 06 – 48 638 460. Je kunt ook online reserveren voor een behandeling.