Schoonheidsspecialiste in Rotterdam: Marlene Velasquez

Zoek je een goede schoonheidsspecialiste in Rotterdam? In schoonheidssalon Oossu werken we niet alleen met de beste verzorgingsproducten, maar ook met de meest recente en beste technieken. Alle behandelingen worden uitgevoerd door de van oorsprong Venezolaanse Marlene Velasquez. Zij heeft na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste bij IMKO ook trainingen van Cenzaa gevolgd en inmiddels een ruime ervaring opgebouwd.

Schoonheidspecialiste in Rotterdam, maar niet zomaar een Rotterdamse schoonheidssalon

"Het mooie van Oossu is dat je midden in het centrum van Rotterdam even kunt ontspannen of zorgen dat je er op je best uitziet. De unieke locatie aan de Mauritsweg waar we zijn gevestigd en de combinatie met kapsalon MixtBaby maakte het voor mij extra interessant om hier mijn eigen salon te beginnen. Van woensdag tot zaterdag ben ik hier dan ook dagelijks te vinden. Daarnaast is het mogelijk om op afspraak op andere dagen langs te komen voor een behandeling." Marlene is blij met de schoonheidssalon in Rotterdam en de sterke band die ze in korte tijd heeft opgebouwd met veel tevreden klanten.

Zodra ze begint te vertellen over de behandelingen beginnen haar ogen te glinsteren. Bij Oossu kun je namelijk terecht voor diverse behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, massages, hand- en voetbehandelingen, harsen, threading en nog veel meer behandelingen, zoals het verven van wenkbrauwen en wimpers. Binnen deze behandelingen hebben wij diverse typen, zodat je kunt kiezen voor een behandeling waar jij je prettig bij voelt en waar jij behoefte aan hebt. Kies de schoonheidsbehandeling die bij je past. Marlene geeft daarbij ook nuttig advies en tips, waaruit blijkt dat zij daadwerkelijk een specialist is op het gebied van schoonheid - van buiten en binnen.
Na de behandeling kun je -als je wilt- ook in de stoel van de kapper gaan zitten, die in hetzelfde pand is gevestigd. Dat is op en top ontspannen en er goed uitzien!

Schoonheidsspecialiste in het hart van Rotterdam

Marlene heeft ook nog roots in Limburg en is deze niet vergeten. "Tot vijf jaar geleden woonde ik in Limburg. In het begin een flinke verandering ten opzichte van Rotterdam. Maar het centrum van Rotterdam vind ik fantastisch. Daarom ben ik blij dat Oossu hier is gevestigd. Iedere dag ga ik met plezier naar de schoonheidssalon. Het moment waarop ik geen behandelingen uitvoer, gebruik ik om mijn kennis nog verder uit te breiden. Ik wil de beste schoonheidsspecialiste van Rotterdam worden. Dat is mijn ambitie!"

Langskomen wanneer het jou uitkomt

Bij Oossu is het mogelijk om zomaar binnen te lopen. Vooral onze klanten die in Rotterdam wonen weten de schoonheidsspecialiste op die manier te vinden. Maar veel klanten kiezen er inmiddels voor om online een afspraak te maken. Je bent dan verzekerd van een behandeling op een moment dat jou het beste uitkomt. Erg handig als je een verjaardag, vakantie of feestdag in je agenda hebt staan. Bovendien krijg je een dag van tevoren per e-mail een herinnering, zodat je de afspraak niet vergeet.

Maak online een afspraak

Ook een behandeling ondergaan bij deze enthousiaste schoonheidsspecialiste in Rotterdam? Reserveer online of kom langs!