Wimperextensions voor een verleidelijke oogopslag

Maybe she’s born with it… Maybe it’s haar nieuwste mascara. Het lijkt op tv allemaal zo mooi. Maar als je vervolgens zelf aan de slag gaat met diezelfde mascara, bereik je helaas maar zelden een soortgelijk resultaat. Jouw wimpers worden helemaal niet zo extreem lang en krijgen ook niet meer volume. Hooguit doordat je er zo veel op smeert dat je wimpers allemaal aan elkaar klonteren. Tja, dat wil je liever niet. Gelukkig geven ze in de reclame wel -met hele kleine lettertjes- aan dat het effect wat overdreven is. Dat wil zeggen: er wordt gebruik gemaakt van nepwimpers die je kunt opplakken. Leuk voor een avondje uit, maar wat doe je als je elke dag een blikvanger wilt hebben met jouw mooie ogen? Dan kies je voor wimperextensions.

Wat zijn wimperextensions?

Zoals het woord al doet vermoeden is het een uitbreiding (extension) van je wimpers. Dat kun je op twee manieren zien: je bestaande wimpers worden verlengd met nieuwe haartjes. Dit gebeurt met een subtiele high-performance lijm, voor een naadloze aansluiting. Daarnaast worden er nieuwe haartjes naast je wimpers geplaatst. Deze worden één voor één aangebracht. De behandeling duurt even (+/- 2 uur), maar dan heb je wel wat. De wimpers blijven 6 à 8 weken zitten, maar je kunt ze het beste na 3 of 4 weken laten aanvullen. Zo behoud je het mooiste resultaat.

Voordelen van wimperextensions

Wimperextensions zorgen ervoor dat je ogen beter uitkomen, zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen. Doordat je wimpers worden verlengd en er meer wimpers worden toegevoegd, lijken je ogen veel groter en heb je een open blik. Ook hoef je ’s ochtends niet meer 10 minuten voor de spiegel te staan om mascara of eyeliner aan te brengen. Dat kan overigens wel, maar kies dan voor een variant die niet waterproof is en die niet met olie verwijderd dient te worden. Hiermee kun je de wimpers namelijk beschadigen en kan de lijm oplossen. Je kunt dus beter kiezen voor de naturellook zonder oog make-up. Dan ben je ’s avonds lekker snel klaar en rol je nog steeds met prachtige ogen je bed in!

Ook op vakantie zijn de wimperextensions ideaal! Je hebt er geen omkijken naar, bent lekker snel klaar en je kunt er prima mee zwemmen. Onderhoud is niet nodig; ze blijven zacht aanvoelen en mooi in model.

De wimpers zijn gemaakt van nerts haren, die worden verkregen door de beestjes te borstelen. Diervriendelijk dus! Deze haartjes (en de lijm) zijn hypoallergeen. De wimperextensions zijn daarom voor iedereen geschikt. Bovendien zijn ze zo licht dat je ze bijna niet voelt.