Cadeaubon schoonheidssalon: leuk cadeau, mooi resultaat

Een leuk cadeau bedenken kan lastig zijn. Het is moeilijk om je in iemand anders te verplaatsen en de meeste mensen komen om in de spullen. Gelukkig hebben wij het ultieme cadeau: een beautybelevenis! Geef je partner, vriend(in) of familielid een cadeaubon van beautysalon Oossu. Wie wil er nou niet in de watten gelegd worden en heerlijk ontspannen?

Een Oossu beautybon is het perfecte cadeau voor alle gelegenheden. Hierbij wat inspiratie:

Feestdagen

De gezelligste periode van het jaar staat weer voor de deur: de feestdagen. Een uitgelezen kans om jouw dierbaren te verrassen. Reken er maar op dat de envelop schittert in de kerstboom. En omdat de buitenkant geen logo bevat, blijft het spannend tot de envelop opengaat.

Jubileum

Ben je twee jaar samen met je partner of is je vriend(in) 12,5 jaar in dienst? Verras hem of haar met een tegoedbon voor de schoonheidsspecialist!

Valentijnsdag

Je kent het gezegde vast wel: Waar je veel van houdt, wil je veel van hebben. En natuurlijk wil je dat jouw partner er op zijn/haar best uitziet. Het beste cadeau voor jouw geliefde is eigenlijk ook het beste cadeau voor jezelf. Want zeg nou eerlijk, een partner die straalt, is toch het aantrekkelijkst.

Bruiloft

Binnenkort een bruiloft van je vriend(in), familielid of collega? Geef een ontspannende ervaring! Met de schoonheidssalon cadeaubon kan de ontvanger genieten van een echt relaxmoment. Na de behandeling loopt hij of zij stralend de deur uit. Je kan de bon ook geven vóór de dag zelf. Niets zo fijn als even aan de stress ontsnappen. Met als bijkomend voordeel een gezonde, frisse huid! En iedereen wil er op zijn of haar bruiloft natuurlijk mooi uitzien.

Bedankje

Een bon voor de schoonheidsspecialiste is het ideale bedankje! Zet bijvoorbeeld jouw secretaresse eens in het zonnetje of laat zien dat je waardeert dat jouw vriend(in) altijd voor je klaar staat.

Verjaardag

Ouder worden, maar wel een mooie huid behouden; het kan! Voeding speelt een belangrijke rol, net als slapen en het beperken van stress. Maar zonder een goed verzorgingsritueel en regelmatige gezichtsbehandelingen zal de huidconditie verslechteren.

Zomaar

Soms is het geven van een cadeau zonder aanleiding nog het leukst. Waarom? Omdat het effect het grootst is. Juist als je niets verwacht, is het extra leuk om verrast te worden. Zo maak je iemands dag in één klap goed!

Beauty cadeaubon bestellen? Stuur ons een bericht

Wil je een cadeaubon voor een gezichtsbehandeling bij Oossu kopen? Stuur dan een e-mail naar info@oossu.nl met naam van de ontvangende persoon en het bedrag. Je kan de cadeaubon tijdens openingstijden op afspraak ophalen in de salon en direct afrekenen.

De beauty cadeaukaart is te koop voor ieder gewenst bedrag vanaf €25. En natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw bon er sfeervol uitziet in een mooie envelop.

Jaar geldig

Vanaf het moment dat de schoonheidssalon bon wordt geactiveerd is deze een jaar geldig. Er is dus alle tijd om er gebruik van te maken. Uiteraard kun je erop rekenen dat we jouw verassing extra mooi maken.

buddha-oossu