Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen (facials) zijn om meerdere redenen goed voor je. Doordat ze worden gecombineerd met een gezichtsmassage, verbetert je bloedcirculatie en stimuleer je de celvernieuwing. Daardoor ziet je gezicht er stralend, fris en jonger uit. Daar houdt het nog niet op. Als je gezicht huidproblemen heeft, dan kunnen we daar met de juiste natuurlijke producten en behandeltechnieken verbetering in brengen. Last van puistjes (acne) of gerstekorrels? Een droge huid? Of heb je misschien last van couperose of pigmentvorming? Daar hoef je gelukkig geen onvrede meer door te ervaren.

Bij Oossu kun je terecht voor de volgende prettige gezichtsbehandelingen:

 • Relax gezichtsbehandeling

  Wil je even helemaal tot rust komen en lekker relaxen? Dan is de Relax gezichtsbehandeling iets voor jou. Met een maximaal gehydrateerde huid voelt je gezicht direct een stuk prettiger aan.

  De behandeling bestaat uit een heerlijke geurreis, waarmee het relaxen gelijk goed begint. We reinigen je huid en vertroetelen het daarna met een verzorgend gezichtsmasker. Met een oogcrème en een lekkere dag- of nachtverzorging ben je weer helemaal zen!

  Ca. 25 min. € 34,95 > Maak een afspraak
 • Energy gezichtsbehandeling

  De drukte van iemands leven is soms goed af te lezen van het gezicht. Een doffe huid en vermoeide ogen met donkere kringen zijn hier voorbeelden van. Een vermoeide look is niet wat je wilt uitstralen. Wij helpen je met de Energy gezichtsbehandeling om een energieboost te krijgen en er weer sprankelend uit te zien.

  De behandeling bestaat uit een verfrissende en ontspannende geurreis. Daarna reinigen we je gezicht tot diep in je poriën en verwijderen we onzuiverheden en eventuele gerstekorrels. Het verkwikkende energy-masker is hier ons geheime ingrediënt, waarvan je een fijne oppepper krijgt. Hierdoor zie je er niet alleen energieker uit, maar zo voel je je ook. Met een verzorgende oogcrème en een voedende dag- of nachtcrème kun je er weer tegenaan!

  Ca. 35 min. € 42,95 > Maak een afspraak
 • Complete gezichtsbehandeling

  Verwen jezelf eens echt. En hoe kan dat beter dan met een Complete gezichtsbehandeling?

  De behandeling start met een huidanalyse, waardoor we het beste resultaat kunnen behalen voor jouw huidtype. We reinigen en peelen je gezicht en verwijderen onzuiverheden en gerstekorrels. Ook werken we je wenkbrauwen bij en ontharen we bovenlip en kin met threading. Om nog meer te ontspannen krijg je een nekmassage, en een massage van de schouders en hoofdhuid. We laten je natuurlijk niet weggaan zonder een verzorgend masker, een goede oogcrème en een lekkere dag- of nachtcrème aan te brengen. Als dat niet genieten wordt…

  Ca. 75 min. € 87,95 > Maak een afspraak
 • Anti-Age gezichtsbehandeling

  Het verouderingsproces kunnen we helaas niet voorkomen, maar we kunnen er wel op de juiste manier mee omgaan. Met de Anti-Age behandeling gaan we huidveroudering tegen. Zo houden we jouw huid stralend, gehydrateerd en glad.

  De behandeling bestaat uit een rustgevende geurreis, een diepe reiniging en peeling van de huid, het verwijderen van onzuiverheden en gerstekorrels, het epileren van de wenkbrauwen en een prettige massage van de nek, schouders en hoofdhuid. Natuurlijk vergeten we de ogen niet. Deze krijgen extra aandacht met een hydraterende en voedende oogcrème. Tot slot eindigen we de gezichtsbehandeling met een fijne en verzorgende dag- of nachtcrème.

  Ca. 45 min. € 53,95 > Maak een afspraak