Harsen

Harsen (of waxen) is een snelle manier van ontharen. Op de behaarde huid brengen we met een spatel een dun laagje verwarmde, kleverige substantie aan: de hars. Daarop wordt vervolgens een waxstrip gelegd, die met een snelle beweging weer wordt losgetrokken. De haren worden volledig meegetrokken en blijven aan de strip kleven.

  We maken het harsen zo aangenaam mogelijk, door je volledig op je gemak te stellen. Met heerlijke geuren en ontspannende muziek, kom je tot rust. Natuurlijk verzorgen we de huid na de behandeling met zachte verzorgingsproducten, zodat je huid snel herstelt.

  Voordelen van harsen

  • Harsen is een zeer snelle en effectieve manier van ontharen.
  • De behandeling is misschien niet de prettigste, maar je hebt er wel zes tot acht weken plezier van.
  • Wanneer de haartjes terug groeien, zijn dit nieuwe haartjes. Deze zijn dunner en zachter dan de haren die achterblijven bij bijvoorbeeld het scheren van je huid. Er ontstaan dus geen stoppels.

  Harsen bij Oossu

  In onze schoonheidssalon kun je terecht voor het harsen van de onderarmen, onderbenen, rug, bovenlip, kin, borst en oksels. Wil je een afspraak maken? Dat kan direct online, maar je mag natuurlijk ook even bellen of loop een keer binnen.

  Behandelingen

  Harsen bovenlip en kin € 14,95
  Harsen onderarmen € 35,95
  Harsen onderbenen € 55,95
  Harsen rug € 38,95
  Harsen borst € 33,95
  Harsen oksels € 22,95

  > Maak een afspraak