Veelgestelde vragen

  • Waar zijn jullie gevestigd?

    De schoonheidssalon is gevestigd aan de Mauritsweg 51b, in Rotterdam. We zitten in het pand van MixtBaby, de trendy kapper zonder spiegels. In tegenstelling tot veel straten heeft de overkant van de Mauritsweg een andere naam, namelijk Westersingel. Het gebeurt dus regelmatig dat nieuwe klanten aan de overkant zoeken naar het juiste nummer. Voor de duidelijkheid: wij zijn gevestigd aan de kant van de trambaan.

    Daar over gesproken: we zijn met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Metrostation Eendrachtsplein ligt op een paar meter afstand van onze salon, en diverse trams (4, 7, 8, 20, 25) stoppen vrijwel voor de deur. (Betaald) parkeren kan natuurlijk ook.

  • Mijn afspraak kan niet doorgaan, wat nu?

    Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets tussendoor komt en dat je afspraak daardoor niet door kan gaan. De meeste klanten boeken online, het makkelijkste is dan ook om opnieuw in te loggen en je afspraak te annuleren. De link hiervoor vind je in de bevestiging die je per mail hebt ontvangen. Je kan dan gelijk een nieuwe afspraak maken op een tijdstip dat voor jou beter uitkomt. Heb je telefonisch een afspraak gemaakt? Stuur dan een whatsapp of sms naar 06-48638460.

hand-voetbehandeling-rotterdam
buddha-oossu