Flow Cosmetics

Alleen de beste producten zijn goed genoeg voor jouw huid. Daarom kiezen wij voor Flow Cosmetics.

Flow Cosmetics, ons favoriete cosmeticamerk! De producten van Flow Cosmetics ademen 100 % natuur uit en dat voel je aan alles. De belangrijskte actieve ingrediënten zijn uit Finland afkomstige wilde bessen en kruiden. Deze zijn rijk aan vitaminen, antioxidanten en de krachtige energie van Scandinavië

Waarom zijn de producten uit het hoge noorden bijzonder?

De Finse planten hebben een hoog gehalte aan beschermende voedingsstoffen die de planten tijdens de korte Finse zomers opslaan. Gedurende de zomer schijnt de zon dag en nacht. Dit hebben de planten nodig om de koude strenge Finse winters de kunnen doorstaan. Gedurende de winter verdwijnen de planten tenslotte onder een dikke laag sneeuw en ijs. Het zal maanden duren voordat de planten de zon weer terugzien. De krachtige zomers zorgen voor een rijkdom aan vitamines, antioxidanten en natuurlijke bewaarstoffen in de planten.

Wat maakt de Finse natuur bijzonder?

Als je aan Finland denkt, dan denk je aan blauwe meren, rivieren, prachtige bossen en ongerepte wildernis. Deze unieke Scandinavische energie vind je terug in de producten van Flow Cosmetics die voor je zorgen op alle niveaus: huid, geest en holistische welzijn. 

Flow Cosmetics staat voor puurheid

De producten van Flow Cosmetics zijn gemaakt van biologische ingrediënten, die in het wild gegroeid of eco-gecertificeerd zijn. Ze bevatten hoge kwaliteit essentiële oliën en kristallen, alles draait om skin loving, oprecht natuurlijk en duurzame cosmetica. Alle producten bevatten een mooie samenvoeging van biologisch gekweekte ingrediënten, samen met in het wild gegroeide plantaardige ingrediënten. De producten van Flow Cosmetics worden allemaal in kleine hoeveelheden geproduceerd in een fabriek in Finland. De producten worden in kleine hoeveelheden geproduceerd om ze zo vers mogelijk te houden. 

Flow Cosmetics producten die passen bij jouw huid

Weet je niet welk product je moet kiezen? Onze schoonheidsspecialiste kan aan de hand van een huidanalyse bepalen wat voor huidtype je hebt en jou adviseren welke hoogwaardige verzorgingsproducten je het beste kunt gebruiken. Zo behaal je een optimaal resultaat voor jouw huid.

antioxidant therapy oil