Hand- en voetbehandelingen

Onze handen en voeten krijgen het soms flink te verduren. Hoge hakken, ambachtelijk werk, lange stukken lopen, invloeden van zonlicht en veroudering zijn slechts enkele factoren die invloed hebben op hoe onze handen en voeten eruit ziet. Toch willen we er allemaal verzorgd uitzien, van top tot teen! Daar horen ook de handen en voeten bij. Leg ze daarom eens lekker in de watten.

 • Pretty Feet basis

  Van een beetje aandacht knappen je voeten al gelijk een stuk op! Dat is extra fijn wanneer je een dag lang op je voeten hebt gestaan of veel hebt gelopen. Met een heerlijk warm voetenbad raak je lekker ontspannen. Daarna knippen we de teennagels, vijlen we je voeten weer glad en voorzien we ze van een fijne voetencrème, waardoor je voeten weer lekker zacht aanvoelen!

  Ca. 25 min. € 31,95 > Maak een afspraak
 • Pretty Feet uitgebreid

  De Pretty Feed behandeling is er ook in de uitgebreide variant. Net als bij de basisversie krijg je een lekker warm voetenbad, knippen we de teennagels, worden je voeten gevijld en krijg je een heerlijke voetencrème. Geweldig! Maar bij de uitgebreide variant krijg je nog net iets extra’s: je voeten worden namelijk getrakteerd op een fijne scrub, voor extra zachte voeten. Ook behandelen we de nagelriemen en brengen we een mooie glanslak aan op de teennagels.

  Let op! De Pretty Feet behandelingen zijn fijne (en optioneel uitgebreide) voetbehandelingen, maar het zijn geen pedicure behandelingen.

  Ca. 45 min. € 49,95 > Maak een afspraak
 • Pretty Hands basis

  Je handen vertonen eerder tekenen van huidveroudering dan je voeten. Daarom is het belangrijk om je handen niet te verwaarlozen, vooral omdat je ze veel gebruikt. Daarom word je lekker verwend bij met de Pretty Hands basis handbehandeling. We vormen je nagels weer in vorm en geven je handen een frisse, hydraterende handcrème.

  Ca. 25 min. € 31,95 > Maak een afspraak
 • Pretty Hands uitgebreid

  Heb je last van pigmentvlekken of wordt je huid wat minder elastisch? Of vind je het gewoon heerlijk om lekker zachte handen te hebben? Dan adviseren wij je de uitgebreide Pretty Hands behandeling. Net als bij de Pretty Hands basis handbehandeling vijlen we je nagels in model en krijg je een fijne handcrème. Daarnaast krijg je bij de uitgebreide behandeling ook nog eens een behandeling van de nagelriemen, een handscrub, een handmassage en een mooie glans lak op je nagels. Je voelt direct dat je handen weer zijdezacht zijn. Je handen mogen weer gezien worden!

  Let op! De Pretty Hands behandelingen zijn prettige (en eventueel uitgebreide) handbehandelingen, maar het zijn geen manicure behandelingen.

  Ca. 45 min. € 49,95 > Maak een afspraak