Massages

Of je nu de hele dag in beweging bent, uren op een stoel zit of misschien net even een verkeerde beweging hebt gemaakt; soms voelen we aan ons lichaam dat we letterlijk niet meer helemaal lekker in ons vel zitten. De massages van Oossu in Rotterdam zorgen ervoor dat je weer helemaal los komt en eventuele spanning van je af valt. Je kunt kiezen uit de volgende massagebehandelingen:

 • Anti-stress kort

  Ervaar je spanningen en wil je graag van stressgevoelens af? Dan zal je goed tot rust komen met onze korte anti-stress massage. Door de nek, hoofdhuid, schouders en rug te masseren worden verharde spieren weer zacht en soepel, waardoor je zelf weer makkelijker beweegt. Je merkt direct resultaat.

  Ca. 25 min. € 26,95 > Maak een afspraak
 • Anti-stress uitgebreid

  Als aanvulling op de korte anti-stress massage bieden we ook een uitgebreide variant. Je krijgt niet alleen een hoofdhuidmassage, maar ook een hoofdhuidmassage, schoudermassage en rugmassage, maar we behandelen ook je handen en armen. Ook in deze lichaamsdelen hopen spanningen zich vaak op. Zeg de stress en spanningen maar gedag en kom naar Oossu voor deze heerlijke, uitgebreide ontspanningsmassage!

  Ca. 50 min. € 54,95 > Maak een afspraak
 • Lichaamsmassage (alleen voor vrouwen)

  Natuurlijk kun je in onze schoonheidssalon ook terecht voor een complete, klassieke lichaamsmassage. Met speciale technieken en natuurlijke producten masseren we je nek, hoofd, schouders, rug, armen en benen. Daardoor pakken we alle spanningsgevoelige plekken aan, waardoor je weer tot rust komt. De lichaamsmassage is uitsluitend te boeken voor vrouwen.

  We bieden bij Oossu nog meer massages, zoals een afslankmassage, een sportmassage, manuele lymfedrainage, en een stoelmassage. Vraag naar de mogelijkheden bij onze schoonheidsspecialiste.

  Ca. 75 min. € 81,95 > Maak een afspraak