Threading

  Threading is een manier van ontharen, met behulp van twee draden. Deze methode gebruiken we voornamelijk voor het bijwerken van de wenkbrauwen van onze klanten, maar ook voor het verwijderen van overige (overmatige) gezichtsbeharing.

  Hoe werkt threading?

  De schoonheidsspecialiste wikkelt de draden om haar vingers en draait de draden in elkaar. Daardoor worden de haartjes die verwijderd moeten worden vastgeklemd. Door de vingers vervolgens te bewegen in een soort schaarbeweging, ontstaat er een rollende beweging in het draad. Daardoor worden de haartjes gemakkelijk uit de haarzakjes getrokken.

  Voordelen van threading

  • Je hebt tot zes weken plezier van dit resultaat. Dat is langer dan bij de meeste andere ontharingsmethoden. Dit komt doordat haartjes met de wortel uit de huid worden geplukt.
  • Threading kan zelfs leiden tot permanent resultaat. De wortels kunnen het haarzakje beschadigen wanneer zij er meerdere malen uit worden getrokken. Daardoor komen er uiteindelijk geen nieuwe haartjes meer terug.
  • De draden die bij deze behandeling worden gebruikt zijn antibacterieel. Daardoor is threading de meest hygiënische manier van ontharen.
  • Doordat je met de draden dicht op de huid komt en de haartjes vastklemt, kunnen we zelfs de kleinste haartjes verwijderen. Daardoor kunnen we de wenkbrauwen shapen in de vorm die past bij jouw gezicht.
  • Het enige wat we nodig hebben voor deze behandeling is wat draad en een schoonheidsspecialiste die weet hoe ze deze techniek moet toepassen. Daardoor is het een goedkope manier van ontharen.

  Wil je ook gebruik maken van deze ontharingsmethode? Maak dan een afspraak voor threading of loop onze schoonheidssalon eens binnen.

  Behandelingen

  Threading bovenlip en kin € 14,95
  Threading wenkbrauwen € 11,95
  Threading gezicht € 27,95

  > Maak een afspraak