Collageen behandeling met botuline masker

Collageen behandelingen beginnen steeds populairder te worden. Het proces van ouder worden is iets wat we zo lang mogelijk willen uitstellen en waar mogelijk willen voorkomen. Vooral bij onze huid. Wanneer we ouder worden, verliest onze huid de elasticiteit en wordt het slapper. Dat komt doordat er minder collageen wordt aangemaakt. Met behulp van een collageen behandeling blijft je huid in goede conditie.

Wat is een collageen behandeling?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden, is het nuttig om eerst te weten wat collageen nu eigenlijk is. Collageen is een natuurlijk bindweefsel, dat ongeveer 70% vormt van de huid. Dit houdt de huid elastisch en stevig. Collageen zit niet alleen in je huid, maar ook in je botten, kraakbeen spieren, pezen en tanden. Vanaf je 25ste levensjaar maakt je lichaam dit eiwit niet meer aan en kunnen de eerste rimpeltjes zichtbaar beginnen te worden, vooral rondom de ogen. Je huid wordt ouder en je reageert sneller op invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, uitlaatgassen of airconditioning. De opbouw van collageen is een complex proces op molecuulniveau, met bouwstenen van natuurlijk stoffen die met elkaar in verbinding staan.

Tijdens een collageen behandeling, wordt de huid gevoed met veel natuurlijke stoffen en collageen, waardoor de natuurlijke balans weer wordt hersteld. Dit maakt je huid weer stralend, fris en geeft het een jongere uitstraling. Een voorbeeld van een effectieve collageen behandeling waar we bij Oossu gebruik van maken, is het botuline masker.

Botuline masker van Cenzaa

Het botuline masker van Cenzaa is een prettige combinatie van ontspannen en er goed uitzien. De behandeling begint met een diepe reiniging van je huid, gevolgd door een fijne scrub. Hierdoor worden oneffenheden verwijderd en kan het masker straks dieper in je huid trekken, wat leidt tot een beter resultaat. Ondertussen kom je met de Cenzaa geurreis volledig tot rust, wat de huid in staat stelt om zich te herstellen – net zoals dat gebeurt wanneer je slaapt.

Nu is het natuurlijk mooi meegenomen dat het botuline masker tekenen van huidveroudering bestrijdt, maar als je huid behoefte heeft aan nog wat extra verzorging dan wil je dat ook geven. Het mooie aan het botuline masker van Cenzaa is dat je hier een combinatie in kunt vinden met drie gerichte behandelingen: Intense Purovin, Intense Caviaar en Intense Hibiscin.

Intense Purovin

De intense Purovin behandeling is uiterst geschikt voor een vettige huid, of een huid met puistjes en andere oneffenheden. Er wordt een juiste balans gevonden, waardoor de huid weer schoon en zuiver wordt.

Intense Caviaar

De naam Intense Caviaar geeft het al een beetje weg, maar in vis zit een vorm van collageen die het meest overeenkomt met het collageen in de jeugdige huid van een mens. Het heeft een vitaliserende werking en is geschikt voor mensen die regelmatig gevoelens van stress ervaren of die een vermoeide huid hebben. Door de behandeling als een kuur te ondergaan, merk je binnen enkele weken al een aanzienlijke verbetering in de kwaliteit van je huid: je huid krijgt meer glans en rimpels verminderen duidelijk.

Intense Hibiscin

De Intense Hibiscin behandeling is een vervanger van Botox injectiebehandelingen. Een mooi en effectief resultaat, waarbij de rimpels zichtbaar verminderd worden en zonder pijnlijke naalden in je gezicht. Net als de Intense Caviaar methode kun je deze behandeling als een kuur ondergaan, voor langdurig het beste resultaat.

Het gelaatsmasker aanbrengen

Wanneer er op basis van de kwaliteit en gezondheid van jouw huid een keuze is gemaakt voor één van de drie bovenstaande aanvullingen op de collageenbehandeling, wordt dit aangebracht op je huid. Het Botuline Beauty Masker wordt aangebracht op je gezicht, waarna dit enige tijd moet inwerken. In combinatie met de bindweefselmassage zorgt dit voor een liftend effect op het gezicht.

Collageen behandeling bij Oossu

Wil je gebruik maken van een collageen behandeling of van een volledige kuur? Kies dan voor het verfrissende resultaat van het Cenzaa botuline masker. Je kunt hiervoor online een afspraak maken of bellen naar 06 – 486 38 460. Je kunt ook even binnenlopen. Onze schoonheidssalon is gevestigd aan de Mauritsweg 51B in Rotterdam.