De 7 voordelen van een gezichtsbehandeling

Je gezichtshuid heeft het zwaar te voorduren. Onder meer zonneschijn, kou, viezigheid van buitenaf en make-up kunnen voor beschadigingen zorgen. Goede verzorging vormt de basis van een mooie en gezonde huid. De dagelijkse routine die thuis wordt uitgevoerd is niet genoeg voor een optimale huidconditie. Een professionele gezichtsbehandeling van de schoonheidsspecialiste zorgt voor een ware skinboost, met een stralende huid als resultaat. In dit blog geven we zeven redenen waarom je een gezichtsbehandeling zou moeten ondergaan.

1. Een gezichtsbehandeling geeft de huid een boost

Een professionele gezichtsbehandeling is over het algemeen uitgebreider dan de verzorgingsroutine die dagelijks thuis wordt uitgevoerd. De huid wordt dieper gereinigd en behandeld met producten die hoge concentraties werkzame stoffen bevatten. Eens in de zoveel tijd een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste doet wonderen voor je huid; het komt langzaam maar zeker in topconditie.  

2. Een goed gereinigde huid neemt de actieve bestanddelen van verzorgingsproducten beter op

Dode huidcellen, vet en vervuilingen van buitenaf kunnen de poriën verstoppen. Het heeft weinig zin om iedere dag crème aan te brengen op een vervuilde gezichtshuid, de werkzame stoffen kunnen zo namelijk niet door de huid worden opgenomen. Zonder goede reiniging is er dus ook geen adequate verzorging en huidverbetering mogelijk. De schoonheidsspecialiste reinigt de huid diep waardoor het beter toegankelijk is voor verzorgende producten.

gezichtsverzorging

3. De schoonheidsspecialiste kan je de juiste behandeling en advies geven

Iedere huid is anders een heeft andere verzorging nodig. De schoonheidsspecialiste kan door middel van een huidanalyse bepalen welk huidtype je hebt en in welke conditie de huid verkeert. Vervolgens kijkt ze naar wat de mogelijkheden zijn om de conditie te optimaliseren. Hierdoor krijg je een effectieve behandeling aangepast op de specifieke behoefte van de gezichtshuid.

4. Een gezichtsbehandeling werkt ontspannend

Een gezichtsbehandeling zorgt ook voor een moment van ontspanning; even ontsnappen aan de drukte van alledag. Gecombineerd met een gezichtsmassage is het een ware verwennerij voor de huid. Een gezichtsmassage stimuleert de hersenen om oxytocine te produceren, ook wel het gelukshormoon genoemd. Je komt tot rust en zult minder stress ervaren. Daarnaast heeft het hormoon positieve effecten op je hart, bloedvaren, spijksvertering en het geheugen.

5. Een schone huid veroudert minder snel

Een gezichtsbehandeling kan het verouderingsproces helaas niet voorkomen, maar wel helpen om de huid jong te houden. Goede reiniging en intensieve huidverzorging dragen bij aan het verminderen van tekenen van huidveroudering als rimpels, kraaienpootjes en een slappe huid. Een gezichtsbehandeling in combinatie met een gezichtsmassage doet wonderen voor de huid; een zachte massage bevordert de doorbloeding en verstevigt zo het bindweefsel. Daarnaast kunnen de cellen alle voedingsstoffen beter opnemen waardoor de effectiviteit van verzorgingsproducten wordt verhoogd.

Gezichtsbehandeling jonge huid

6. Onzuiverheden worden verwijderd door een expert

Heb je last van puistjes of mee-eters? De schoonheidsspecialiste heeft ervaring met het behandelen en verwijderen van onzuiverheden. Daarnaast kan zij, door de huid op een juiste manier te reinigen en verzorgen, een groot deel van de problemen voorkomen.

7. Een mooie huid geeft je zelfvertrouwen een boost

Een gezonde en goed uitziende huid kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven. Meer zelfvertrouwen zorgt er ook voor dat je lekkerder in je vel zit. Schoonheid is uiteindelijk een balans tussen innerlijk en uiterlijk.

Een gezichtsbehandeling bij Oossu

Bij Oossu te Rotterdam kun je terecht voor uiteenlopende gezichtsbehandelingen. Wil je even helemaal tot rust komen en lekker relaxen? Boek dan de Relax gezichtsbehandeling. De Energy gezichtsbehandeling geeft een energieboost en laat je er weer sprankelend uitzien. De Complete gezichtsbehandeling is een pure verwennerij voor je huid. Het bestaat uit een analyse, reiniging, peeling, nekmassage, massage van de schouders en hoofdhuid, verzorgend masker, fijne crèmes én een lekker voetbad. Daarnaast bieden wij een Anti-Age behandeling aan om het verouderingsproces te vertragen. Al onze behandelingen worden gecombineerd met een heerlijke gezichtsmassage voor een stralende, frisse en jonger uitziende huid.

Behandeling op maat

Oossu heeft de juiste producten en behandeltechnieken in huis om huidproblemen, zoals onzuiverheden, couperose, droogheid en pigmentvorming doeltreffend aan te pakken. Wij kijken naar de mogelijkheden om de huidconditie te optimaliseren en passen een behandeling aan op de specifieke behoefte van de huid. Elke behandeling start met een huidanalyse, waarna we producten passend bij jouw huidtype selecteren. Er wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke cosmetica van Cenzaa.

Ervaring en kennis

Wij hebben jarenlange ervaring met gezichtsbehandelingen en grondige kennis over de huid en cosmetica. Door onze expertise en persoonlijke aandacht, ben je bij Oossu verzekerd van de beste gezichtsbehandelingen!

Gezichtsbehandeling in Rotterdam

Jezelf of iemand anders verwennen met een heerlijke gezichtsbehandeling? Maak online een afspraak of bel naar de beautysalon. We verwelkomen je graag in onze vestiging in Rotterdam!