Handmassage en gezondheid

Handmassages stimuleren de doorbloeding van je handen, waardoor ze er jonger uit kunnen zien en ze lekker zacht worden. Maar het maakt je handspieren ook nog eens soepeler, waar je een leven lang plezier van wilt hebben. Maar wist je dat een handmassage nog meer positieve invloeden heeft op jouw lichaam?

Positieve invloeden van een handmassage

Veel mensen denken dat je voornamelijk ontspant bij een rugmassage, een nekmassage of een hoofdmassage. Toch werkt een handmassage minstens net zo ontspannend. Door de aanrakingen maakt je lichaam namelijk endorfine aan. Dit zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen, je minder gespannen bent, en het leidt er zelfs toe dat je minder snel ziek wordt. De endorfine bevordert namelijk ook de werking van de lymfeklieren, waardoor giftige stoffen sneller door je lichaam worden afgevoerd.

In je handen zitten meerdere reflexzones, die in verbinding staan met je organen en lichaamsdelen. Zo kan een handmassage bijvoorbeeld helpen bij pijn in je onderrug.

Een handmassage kan er ook voor zorgen dat je je veilig voelt en je sneller in slaap valt.

Een handmassage bij Oossu

Bij schoonheidssalon Oossu geven we fijne handmassages. Deze kun je bovendien uitbreiden met de ‘Pretty Hands’ behandeling. Dat houdt in dat je nagels worden gevijld en gelakt, en je nagelriemen worden behandeld. Daarnaast krijg je ook nog een fijne hand scrub en een lekkere handcrème, waardoor je cellen zich weer vernieuwen en het bloed beter door je handen stroomt. Dat is niet alleen goed voor je zachte handen, maar ook voor de rest van je lichaam.

Ervaar de handmassage zelf in Rotterdam

Wil je zelf eens een handmassage ervaren? Kom dan eens naar onze schoonheidssalon in Rotterdam. Wij zijn gevestigd in het centrum, aan de Mauritsweg 51A. Je kunt binnen lopen, maar je kunt ook online een afspraak maken of bellen naar 06 - 486 38 460. Wij maken je handen graag mooi en verzorgd!