Huidverzorging van MischaRocks – voor hem én haar

Je huid is een kostbaar bezit en moet flink wat jaren mee. Daarom is het belangrijk om het zo goed mogelijk te verzorgen. Uit het grote aanbod verzorgingsproducten is het niet altijd even makkelijk om een product te vinden dat bij je past. Één van de merken waar we bij Oossu mee werken, is MischaRocks. Met een pakkende slogan, the quality of being you, is de ideologie duidelijk: met deze producten haal je het beste uit je huid.

MischaRocks en MixtB­­­aby

MischaRocks is bedacht door de creatieve geesten van MixtBaby, een modern kapsalon zonder spiegels. Ze waren op zoek naar de beste producten op het gebied van haarverzorging en besloten vervolgens om zelf een lijn op te richten. Alle producten die daarin gebruikt zouden worden, moesten ook daadwerkelijk iets toevoegen aan de kwaliteit van het haar. Geen overbodige toevoegingen, maar uitsluitend ingrediënten die natuurlijk zijn en bijvoorbeeld uit fruit komen. Dit is niet alleen goed voor je haar, maar ook voor het milieu. Met deze haarlijn ontstond MischaRocks. Daar is later ook een huidverzorgingslijn aan toegevoegd.

MischaRocks: eigenheid, luxe, passie en kracht

De naam van het merk is een goede weerspiegeling van de producten. Mischa staat namelijk voor de elegantie, zachtheid en ontspanning. Daartegenover staat Rocks, met kracht, passie, eigenheid en luxe. Een mooie combinatie, die je terugvindt in de verzorgingsproducten.

Huidverzorging voor iedereen

De producten van MischaRocks zijn parabeenvrij en zorgen ervoor dat je huid gezond blijft. De natuurlijke ingrediënten voeden de huid en zijn lang werkzaam. Denk bijvoorbeeld aan aloë vera, groene thee extracten, kurkuma en komkommer, die er om bekend staan een goede uitwerking te hebben op je huid. Elk product heeft een eigen, unieke combinatie. Hierdoor vind je altijd een product dat bij je past.

De verzorgingsproducten van MischaRocks zijn verkrijgbaar voor mannen én vrouwen.

Type verzorgingsproducten van MischaRocks

MischaRocks maakt onderscheid in diverse productlijnen, namelijk Body Care (moisturisers, body wash), Facial Care (reiniger, dag- en nachtcrème, lippenbalsem en een scheercrème voor mannen), Hair Care (shampoo, olie, conditioner, reconstructer) en Hair Stylers (mousse, stylers).

Wil je thuis ook nog heerlijk ontspannen? MischaRocks heeft ook lekker ruikende geurkaarsen en scented sticks in verschillende geuren. Dit valt onder de lijn Home Perfume.

MischaRocks bij Oossu

Bij Oossu verkopen we de huidverzorgingsproducten van MischaRocks. Dus wil je het eens cadeau doen aan iemand, of juist liever voor jezelf hebben? Kom dan eens langs bij Oossu om het aanbod te bekijken. Als je nog vragen hebt over het merk, kunnen we je natuurlijk gelijk adviseren.