Onze klanten zijn tevreden!

Bij Oossu hechten we veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Hoe ervaren zij de behandelingen? Komen ze tot rust? En wat vinden zij van de verhoudingen tussen prijs en kwaliteit? En eigenlijk nog het belangrijkste: was de behandeling prettig genoeg om nog eens terug te komen? Nu Oossu ruim een jaar bestaat hebben we de klantbeoordelingen nauwkeurig geanalyseerd. Tijd om de balans op te maken.

De beleving van een behandeling

Wat we heel belangrijk vinden is dat onze klanten zich kunnen ontspannen. Dat is vaak één van de belangrijkste redenen voor mensen om naar een schoonheidssalon te gaan. Hieronder volgt een aantal quotes van onze klanten:
- “Fantastisch! Heerlijke ontspannen sfeer, je voelt je gelijk op je gemak en mijn huid straalt!”, - Romy
- “Ik heb de anti-stress massage gedaan. Zeer vriendelijk en kundig behandeld. Ook heel hartelijk ontvangen en verzorgd. Ik raad Oossu iedereen aan!”, - Rianne
- “Bij binnenkomst werd ik direct vriendelijk behandeld. Eenmaal boven ben ik heerlijk tot rust gekomen.”, - Daphne
- “Heel vriendelijke dame die niet de behandeling geroutineerd `afdraait` maar echt erg begaan is met het resultaat en de vraag of je tevreden bent.” - Petra

De gemiddelde score van onze service? Een 9.1!

Verhouding tussen prijs en kwaliteit

We willen onze klanten graag in de watten leggen, zonder dat het al te veel kost. Daarom de vraag: hoe is de verhouding tussen prijs en kwaliteit? Ook hier kregen we positieve reacties op, waaronder de volgende:
- “Prettige en fijne massage. Prijs en kwaliteit zijn keurig in verhouding, bij het afrekenen vond ik het ook helemaal waard. De afspraak en omschrijving van de massage was ook erg duidelijk. Zeker een aanrader!”, - anoniem

De gemiddelde score van onze prijs/kwaliteit? Een 9.0!

Nieuwe reserveringen

Die vervolgreserveringen, daar zijn we toch wel erg trots op. Van alle deelnemers heeft 100% aangegeven nog eens bij Oossu langs te gaan voor een heerlijke behandeling. Voor deze tevreden klanten doen we het natuurlijk allemaal! We doen er alles aan om dit in de toekomst zo te houden. We zijn in ieder geval erg blij met deze goede beoordelingen. Hiervoor bedanken we alle mensen die de moeite hebben genomen om het formulier in te vullen.

Kom ook tot rust!

Ben je nog niet eerder bij Oossu geweest en wil je ook graag een fijne schoonheidsbehandeling ervaren? Of ben je gewoon toe aan weer een zo’n heerlijke treatment? Reserveer dan snel voor een afspraak.