Beautysalon: klantervaringen

Op meerdere manieren zijn we doorlopend bezig om ons te verbeteren. We gaan naar opfriscursussen, volgen de laatste trends op het gebied van schoonheid en huidverzorgingsproducten en we luisteren. Naar jullie!

Want dat wat we doen, dat doen we voor onze klanten.

We willen inspringen op wensen en nog liever; een stapje verder gaan en jullie echt verrassen. En om dit te kunnen doen is de mening van onze klanten nodig.

Jullie ervaringen

Positieve feedback op onze beautysalon, waar we gelukkig veel van krijgen, helpt ons om te weten wat jullie fijn vinden. Dit kunnen we dan nog meer inzetten. Kritische geluiden geven ons de kans om zaken te veranderen.

Voor de behandelingen scoren we gemiddeld een 8.8

De schoonheidsbehandeling is waar het allemaal om draait in een beautysalon. We willen dat je de behandeling krijgt die bij jou past en dat je na afloop het verschil kan voelen en zien. Dit is wat onze klanten zeggen:

 • Gezichtsbehandeling was naar wens, de bijbehorende ontspannende nek/schouder en hoofdmassage was heerlijk ontspannen! – Lisa
 • Een hele fijne behandeling. Marlene nam echt de tijd om mijn huid goed te onderzoeken – N.
 • Heerlijke salon, ze is goed in haar werk; grondig en secuur en ze neemt altijd ruim de tijd voor je. Je kan even helemaal ontspannen en je loopt verfrist weer naar buiten. Ik kan haar iedereen aanbevelen. – Femke
 • Marlene is een vakvrouw! Ze is enthousiast, werkt secuur en neemt alle tijd voor je tijdens de behandeling. – M.
 • Voor mij de eerste keer dat ik mijn wimpers en wenkbrauwen heb laten verven, dus vergelijking heb ik niet. Ik vond het prettig en mij viel op dat er veel tijd voor je genomen werd. Ook had ik voor het eerst een luxe handbehandeling, prettig was dit ook. – Paulien.
 • Fijne specialiste met heerlijke handen, behandeling was ontspannend, doordacht en accuraat. Zeker massage was zalig. – Marieke
 • Ik ben erg tevreden met Oossu. Erg goede service. Hele lieve vrouw. En mijn huid is behandeld zoals het hoort want ik heb geen last gehad van irritaties en mijn huid is aanzienlijk verbeterd. Zeker een aanrader. – Romy

De service een 9.0 en sfeer een 8.5

Je kunnen ontspannen in een rustgevende, frisse schoonheidssalon met fijne geuren en zachte muziek en je op je gemak voelen; de service en sfeer is wat een bezoek aan een schoonheidsspecialiste extra bijzonder maakt.

De beleving die wij onze klanten bieden is erg belangrijk voor ons en we zijn blij om te horen dat jullie dit waarderen:

 • De salon is ruim, schoon en gezellig ingericht. – M
 • Ontspannen als een vakantiedag – Jaqueline
 • Ik voelde me meteen op mijn gemak. – N
 • De binnenkomst is een beetje raar – door een kapper die onder OOSSU zit – maar dat maakt niets uit zodra je lekker boven kan ontspannen. – Moniek
 • Super fijne behandeling gehad, en veel aandacht van de schoonheidsspecialiste. Ik kom snel weer terug!
 • Fantastische service, ga hier zeker vaker naartoe! – Lycke
 • Erg professioneel en prachtig salon - Dorota

Terugkomen in onze beautysalon?

Maar liefst 95% van onze klanten geeft aan om terug te komen en daar zijn wij enorm dankbaar voor. En het leuke is ook dat onze klanten niet alleen uit het centrum van Rotterdam komen, maar ook ver daarbuiten. Zo hebben we regelmatig bezoekers uit Kralingen, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Ridderkerk, Schiebroek en Hillegersberg. En waarom eigenlijk ook niet? Er is zoveel te beleven in de omgeving. Van leuke winkels in de koopgoot tot heerlijke restaurants in de Witte de Withstraat. Een heerlijke beauty behandeling wordt zo een fantastisch dagje uit.

Wil je ook een bijzondere ervaring of weer genieten van een behandeling? Je kan gemakkelijk via de website een schoonheidsbehandeling, massage of andere behandeling reserveren.