Schoonheidssalon in Rotterdam Centrum

Onze schoonheidssalon is gevestigd in Rotterdam. Oossu is daarmee de plek waar je moet zijn als het gaat om gezichtsbehandelingen, massages, hand- en voetbehandelingen, wimperextensions, harsen, threading en alle overige beauty behandelingen. Kom tot rust bij schoonheidssalon Oossu en je gaat stralend de deur uit.

Een schoonheidssalon in het centrum van Rotterdam biedt veel voordelen. De stad biedt namelijk veel voordelen, waardoor je het nuttige met het aangename kunt combineren. Zo kun je bijvoorbeeld na een dag shoppen nog even bijkomen tijdens een prettige en ontspannende schoonheidsbehandeling. Of kom langs voordat je in de stad een hapje gaat eten! Zo zie je er fris en opgewekt uit. En zo zal je je ook voelen.

Een deskundige schoonheidsspecialiste

Op je huid ben je zuinig. Vooral wanneer deze onrustig of extra gevoelig is. Als je naar een schoonheidsspecialiste toe gaat, dan wil je kunnen verwachten dat je in goede handen bent. Bij Oossu ben je dat zeker! Onze schoonheidsspecialiste heeft haar opleiding in dit prachtige vak geheel voltooid. Omdat zij leergierig is en haar klanten alleen het beste wil bieden, heeft zij nog meer cursussen en trainingen gevolgd.

Beauty cadeaubon

In het hectische en drukke leven zien we mensen voorbij rennen, zonder even stil te staan. Sommige mensen rennen misschien soms net iets te hard. Het leuke is dat je hen nu ook rust cadeau kunt geven met de Oossu Giftcard. Deze beauty cadeaubon kan gebruikt worden voor alle behandelingen, voor een bedrag naar keuze en is verkrijgbaar in onze schoonheidssalon.

De bon kan ook worden gebruikt om huidverzorgingsproducten te kopen.

beauty-giftcard-schoonheidssalon

Ontvang onze nieuwsbrief

Wil je leuke beautytips in je mailbox ontvangen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws en acties rondom Oossu? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.